Igazi meglepetés is van február 10 legkelendőbb videójátéka között

Igazi meglepetés is van február 10 legkelendőbb videójátéka között

Az első helyet aligha kell magyarázni, de a lista egyik szereplője sokakat megdöbbentett.

Már javában megjött a tavasz, bár ez az időjárást illetően még nem teljesen igaz, mert március közepén is időként kellemetlenül alacsony lehet még a hőmérséklet, de az biztos, hogy a telet már magunk mögött hagytuk, a naptár szerint mindenképpen. 2024 első két hónapja is erősnek mondható az újonnan megjelent videójátékokat illetően, és különösen a most egy nappal hosszabb február mondhatja ezt el magáról.

Ezeket olvastad már?

Éppen ezért a Circana el is készítette a legfrissebb adatok alapján a legújabb eladási listáját, amelyből kiderült, hogy mely címek voltak a legkelendőbbek az Egyesült Államokban 2024 második hónapjában. Alighanem az első helyezettet nagyjából mindenki sejtheti, de a top 5-ben bizony vannak meglepetések. Egyrészt az ezüstérmet egy régi játék felújított változata csípte meg, míg mögötte a leghíresebb FPS végzett.

A februári legkelendőbb játékokkal kapcsolatban elmondható néhány érdekesség, mint például, hogy a Madden NFL 24 továbbra benne van a top 10-ben van, de még a tavalyi nagysikerű Hogwarts Legacy is bejutott. Ellenben a játékot övező negatív hírverés dacára a Ubisoft nem éppen legfényesebben csillogó gyémántja is előkelő helyet szerzett magának ebben a felsorolásban. Ha csak a top 5-öt nézzük, akkor még egy nagy múltú bunyós játéknak sikerült odaérnie a legjobbak közé.

A hónap legkelendőbb játékainak teljes listáját a képre kattintva a galériánkban tekintheted meg:


10. Hogwarts Legacy

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár