Itt az első előzetes a Fall Guys mobilos megfelelőjéről, amiben Sonic a főszereplő

Itt az első előzetes a Fall Guys mobilos megfelelőjéről, amiben Sonic a főszereplő

Idő előtt kiszivárgott a Japán előzetes, így már most betekintést nyerhetünk az érkező játékba.

A Fall Guys kétségtelenül az utóbbi évek egyik, ha nem a legsikeresebb party játéka. A menetekben 40 játékos vesz részt, és ahogyan a többi Battle Royale-ban is, a végén csak egy győztest avatnak. A résztvevőknek különböző akadálypályákon kell végighaladniuk úgy, hogy nem esnek le, vagy bizonyos időn belül teljesíteniük a távot. A folyamatos lemorzsolódás eredményeként aki a legtovább bírja, azé lesz a dicsőség. Február végén lett megerősítve, hogy érkezik a Sonic Toys Party, ami a Fall Guys mobiljáték megfelelője – habár a fejlesztőknek semmi közük egymáshoz.

The Sonic Show – YouTuber – pár órája megosztott csatornáján egy videót, melyben a vadonatúj Sonic Toys Party japán előzetese látható. Az izgalmas gameplay mellett arra is fény derült, hogy a játékban elérhető lesz majd egy Battle Pass rendszer. A trailer 6:10-től tekinthető meg az alábbi videóban.

Ahogy látjátok, lehetőségünk lesz majd Sonic-ként játszanunk, de akár Tails, Shadow, Amy, Metal Sonic, Knuckles, Eggman és még sokak bőrébe belebújhatunk. A kiszivárogtatott felvételből az is kiderült, hogy több játékmód lesz elérhető – túlélés és gyűrűverseny, de ez a lista természetesen még tovább bővülhet.

The Sonic Show előreláthatólag nyáron fog megjelenni – júniusban – és mind az iOS, mind az Andorid-eszközökön játszható lesz. Az előzetes hivatalos közzétételekor biztosan több információt is megosztanak majd velünk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár