Már a Dragon's Dogma 2-t is elárasztották a meztelen karakterek

Már a Dragon's Dogma 2-t is elárasztották a meztelen karakterek

Mellesleg van azért sztori is a játékban, de ilyenkor ez kit érdekel?

Az élet és ezen belül is a videójátékok eléggé rejtélyesek tudnak lenni, az pedig egy külön talány, hogy vajon miért olyan fontosak egy tripla A kategóriás cím esetében a meztelenséget elősegítő modok.

A Dragon's Dogma 2 épp csak megjelent, de máris rákattantak a modderek, hogy elkészítsék az első olyan programokat, amelyek segítségével teljesen le lehet csupaszítani a karaktereket a játékba. Ez nem új keletű dolog, mivel például a Tomb Raider I-III Remasteredhez is nagyjából 12 óra kellett, hogy felbukkanjanak a neten az első olyan modok, aminek hatására Lara teljesen meztelenné vált.

Ezeket olvastad már?

Eleve érdemes azt is szem előtt tartani, hogy a Dragon's Dogma 2-ben egy elég komoly karakteralkotó rendszer van, és számtalan módon testre lehet szabni a főszereplőt. Egy középkori, fantasy világban játszódó alkotás esetén viszont érdekes, hogy valakinek éppenséggel az a legizgalmasabb dolog, ha esetleg ruha nélkül láthatja kedvencét, de úgy tűnik ezek a modok a legsikeresebbek jelenleg a játékhoz. Ez egyeseknek vicces, mások helytelennek tartják, de az biztos, hogy amióta világ a világ, a csinos és gyönyörű női külső vonzza a tekinteteket, és ez még a virtuális térben is abszolút igaznak mondható. Egy játékos például így fogalmazott:

„A cicik már az emberiség fejlődésének motorjai voltak, mióta csak létezünk.”

Volt, aki az alábbiakat jegyezte meg:

„Három dolog biztos az életben: halál, adók és meztelen modok a Nexuson.”

A modok egyébként semmi mást nem tesznek, mintsem eltávolítják a női karakterek fehérneműjét, és még részletesebben jelenítik meg a domboraikat. Az oldalon egyébként, ahol számtalan kiegészítő program közül lehet választani, az ilyen típusú programokat csak akkor lehet megtekinteni, ha valaki regisztrált hozzá.

Kövess Minket!



Gamer szótár