Meglepő fordulat, Pedro Pascal továbbra is tagja a The Last of Us stábjának

Meglepő fordulat, Pedro Pascal továbbra is tagja a The Last of Us stábjának

A közösséget lázba hozta, hogy nem tudni mi lesz a főszereplővel a második szezonban.

Tavaly nagy sikert aratott a videójátékból készült élőszereplős The Last of Us sorozat, a második szezon bejelentésére pedig nem is kellett sokat várni. Nagy hévvel neki is láttak volna, azonban jött az őszi sztrájk Hollywoodban és keresztűlhúzta a stáb számításait, ezért végül csak februárban élesedtek a kamerák. Azóta viszont gőzerővel dolgoznak a folytatáson, viszont időközben felütötte a fejét egy pletyka, miszerint Pedro Pascal már le is lépett, mivel nem maradt több jelenete, pedig az évad hátralévő részeinek a forgatását várhatóan csak 2024 augusztusában fejezik be.

Ezeket olvastad már?

Az IGN megkeresésére azonban az HBO közölte, hogy ez nem így van. Ez azonban megoszotta a közösséget, hiszen akadnak olyanok, akik nem ismerik a játékot, ezért értetlenkedve tekintenek erre a pletykákra, mivel Pascal az első szezon főszereplője volt Bella Ramseyvel egyetemben. Mások azonban nem döbbentek le annyira.

Spoiler

Az HBO The Last of Us című sorozata szorosan követi a népszerű PlayStation-játékot, és bár az első szezonban ettől függetlenül akadtak eltérések a narratívát illetően, de ezek nagyrészt inkább csak a forrásanyag kiegészítéseként vagy újragondolásaként szolgáltak. A 2. évad a showrunnerek szerint továbbra is a játék történetét veszi alapul, ámbár Neil Druckmann, a Naughty Dog társelnöke megerősítette, hogy néhány elem radikálisan eltér majd tőle.

Itt jön a képbe Pascal karaktere, Joel. Az ő jövője ugyanis nem túl fényes, ha visszaemlékszünk a játékra, mivel a második részben eléggé hamar elhalálozik. A sztori szerint Abby brutálisan agyonveri egy golfütővel. A pletyka, miszerint Pascalra már nincs szükség a forgatáshoz, azonnal beindította a rajongók fantáziáját, hiszen ez azt eredményezné, hogy a sorozatban is hasonló sorsra jut.

Az HBO valószínűleg ezért akarta cáfolni ezt a szóbeszédet, bár egyelőre senki nem tudja, hogy ez csak elterelés vagy valóban folytatja a munkát a színész. Emellett az sem tiszta, hogy mi vár Joelre, vajon tényleg meghal vagy egy másféle sorsot szánnak neki. Azt is érdemes megemlíteni, hogy Joel a videójáték 2. részében a későbbiekben is megjelenik a visszaemlékezésekben, így akár ez azt is sugalhatná, hogy ezért is forgatnak még le vele további jeleneteket.

Hogy mire számíthatunk a folytatásban, csak a The Last of Us 2. évadának premierje után kapunk választ, mindazonáltal erre még jócskán várnunk kell, mert az előzetes hírek szerint csak 2025 első felében tűzik majd képernyőre a második szezont.

Kövess Minket!



Gamer szótár