Az egyik legjobb PS exkluzív játék is hamarosan ellátogat PC-re

Az egyik legjobb PS exkluzív játék is hamarosan ellátogat PC-re

Ha minden igaz, akkor a bejelentésre már nem is kell olyan sokat várni.

Az idei év egészen elképesztőnek ígérkezik, elég csak arra gondolni, hogy végre elhozzák 2020 egyik legjobb akció-kaland RPG-jét, a Ghost of Tsushimát is PC-re. A hivatalos bejelentés előtt azonban már kiszivárgott ez a hír az internetre. Ez azért érdekes, mert az, akinek birtokában volt ez az infó (egy Silknigth nevű felhasználó X-en), most újabb fontos közleménnyel rukkolt elő. Elmondása szerint ugyanis a Bloodborne remaster már nagyban készül, továbbá a The Last of Us Part 2 is PC-s verziót kap.

Ezeket olvastad már?

Valószínűleg olyasvalaki lehet, aki elég közel van a tűzhöz, már ami a PlayStation-címeket illeti, mivel eddig csak ennek a konzolnak az elsőszámú alkotásairól számolt be az elmúlt időszakban. Egyesek éppen ezért meg is kérdezték tőle, hogy a Horizon Forbidden Westen és a Ghost of Tsushimán túl mi a helyzet a többi porttal kapcsolatban.

A kiszivárogtató azt válaszolta, hogy konkrét megjelenési időszakkal nem tud szolgálni a játékosoknak, de állítása szerint a The Last of Us Part 2 PC-s kiadása/bejelentése nagyon közel van. Ez nem a legmeglepőbb hír, tekintve, hogy a The Last of Us Part 1 remake is kapott PC-s változatot a megjelenése után néhány hónappal, tehát akár a folytatással is megtörténhet ugyanez. Ha pedig arra gondolunk, hogy a The Last of Us Part 2 PC-s portját az élőszereplős sorozat második évadának megjelenésének környékén dobnák piacra, akkor ez még jobb ötletnek hangzik.

A kritikusok által elismert The Last of Us Part 2 először 2020-ban jelent meg PlayStation 4-re, és elég komoly sikert aratott a magával ragadó története, lenyűgöző grafikája és lebilincselő játékmenete miatt. Annak ellenére, hogy egyeseknek nem feltétlenül tetszett minden döntés a narratívát illetően, a játéknak megmaradt egy erős rajongótábora, amely türelmetlenül várja a PC-s debütálást.

Kövess Minket!



Gamer szótár