Jack Black elárulta, hogy szerinte melyik videójátékot kéne megfilmesíteni

Jack Black elárulta, hogy szerinte melyik videójátékot kéne megfilmesíteni

A gamerek nagykövete elmondta, hogy melyik játékból kéne filmet készíteni.

Nem kérdés, hogy jelenleg a videójáték adaptációk aranykorát éljük. Évről évre, de inkább hónapról hónapra jönnek ki az újabb filmek és sorozatok, melyek alapjául különböző játékok szolgáltak – például az Uncharted, a The Last of Us, a Tomb Raider vagy a Sonic: The Hedgehog, de még hosszasan sorolhatnám –, és még megannyi van munkálatok alatt, melyekkel a közeljövőben találkozhatunk. Egy interjú során Jack Black – színész, komikus, TikTok-sztár és elhivatott gamer – arról lett megkérdezve, hogy szerinte mi az a videójáték, ami adaptációt érdemelne, azonban eddig még nem kapott. A színészre most amúgy is számos szem szegeződik, hiszen jócskán kiveszi a részét ebből a hullámból. Legutóbb Super Mario Bros. animációs filmben láthattuk – mint Bowser –, és ehhez köthető a legendás Peaches dal is, ami kétségtelenül hatalmas löketet adott a műsornak.

„Nem tudom elhinni, hogy még nem kezdtek el filmet forgatni a Rockstar Games játékainak egyikéről sem, de különösen a Red Dead Redemptionről. Ezek a dolgok már olyanok, mint a filmek, tudod? Azt hiszem, ez a lényeg. Egyes videojátékok már félúton vannak ahhoz, hogy elmeséljék ezeket a történeteket, és vannak olyan filmek, amelyek olyanok, mint a videojátékok.” – magyarázta Black.

A színész már máskor is említette, hogy teljesen oda van a Red Dead Redemption világáért, így reméljük, ha valóban készül egy ezt feldolgozó adaptáció, akkor láthatjuk valamelyik karakter szerepében. Egyébként Blackkel hamarosan találkozhatunk a Borderlands, illetve a Minecraft filmekben is.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN