Superman a valóságban is életet mentett

Superman a valóságban is életet mentett

Az új filmje kapcsán nyilatkozott róla egyik munkatársa, hogy milyen sokat köszönhet neki.

A szuperhősös korszakát maga mögött hagyta Henry Cavill, legalábbis, ami a nagyvásznat illeti, ugyanis kiderült, hogy az egyik legújabb filmjének forgatásakor megmentette az egyik kollégája életét. Épp a The Ministry of Ungentlemanly Warfare-t forgatták, amikor bizony majdnem megtörtént a baj, de hála a színész gyors beavatkozásának, nem történt tragédia.

Ezeket olvastad már?

Alex Pettyfer elárulta, hogy kollégája, Henry Cavill mentette meg a vízbefulladástól az egyik jelenet során. A Damien Lewis azonos című könyve alapján készülő filmet Guy Ritchie rendezi, és a történet Nagy-Britannia első különleges alakulatának második világháborús hőstetteit meséli el. A készülő film lenyűgöző szereplőgárdát vonultat fel, amelyben többek között Cavill, Pettyfer, Alan Ritchson, Eiza Gonzáles, Cary Elwes és Henry Golding is szerepel.

Egy új interjúban, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare premierjének promózása közben Pettyfer beszámolt róla, hogy milyen öröm volt Cavill-lel dolgozni. Továbbá hálával tartozik kollégájának, amiért megmentette az életét.

„Henrynek a módszere a minőségről és az összefogásról szól, nála nincs hierarchia. Mindenkivel alázatos a forgatás során.

Egyébként elképesztő megtiszteltetés volt vele együtt dolgozni ezen a filmen, mert tanulságos látni, hogy az egyik legnagyobb sztár hogyan bánik a stábbal. Két héttel a forgatás kezdete előtt pedig kaptam egy e-mailt ettől az embertől, amiben azt írta: 'Izgatottan várom, hogy veled dolgozhassak.

Ráadásul megmentett attól, hogy leessek egy hajóról. Majdnem megfulladtam! Szóval hivatalosan is mondhatom, hogy Henrynek köszönhetem az életem. És nagyon hálás vagyok, hogy együtt szerepelhetek vele ebben a filmben.”

A film March-Phillippsről szól, egy féktelen fickóról, aki ráadásul szereti a törvénytelen megoldásokat, éppen ezért kapóra jön a SOE-nak, mivel egy igen veszélyes küldetés élére keresnek embert. A feladata nem más, mint csapatával semlegesíteni az Atlanti-óceánon felbukkanó német tengeralattjárókat. A film első trailere pedig be is mutatja, hogy ezt Guy Ritchie milyen őrült módon képzelte el.

Kövess Minket!



Gamer szótár