Összefogtak a Fortnite-osok, hogy újjáépítsenek egy ukrán klinikát, te is segíthetsz

Összefogtak a Fortnite-osok, hogy újjáépítsenek egy ukrán klinikát, te is segíthetsz

Arra kérik a játékosokat, hogy lépjenek be az alapítvány által készített pályára.

A Fortnite egyik legnagyobb dobása egyértelműen a Creative mód behozatala volt, ahol ma már bárki megalkothatja saját pályáját, hogy másik is játszhassanak rajta, a végeredménynek pedig csak a saját képzeletünk szabhat határt. Naponta jelennek meg tömegével az újabb térképek, melyek bármilyen tematikájúak lehetnek. Vannak akik a multiplayer alkotásokat, míg mások az itt készült sztori játékokat részesítik előnyben, de persze az ezeken belüli lista végtelen. Minden pillanatban százezrek vannak online a Fortnite ezen szegletében, és most néhányan úgy döntöttek, hogy ezt kihasználják egy jó ügy érdekében. Mikhajlo Fedorov – Ukrajna innovációs miniszterelnök-helyettese – úgy döntött, hogy a játékosokat hívja segítségül, hogy újjáépítsenek egy lerombolt klinikát. Ugye minél többen, minél több időt töltenek egy adott Creative térképet, alkotója annál több pénzt kap az Epic Games-től.

Ezeket olvastad már?

 TheDonationMap – 1992-2531-2170 

A TheDonationMap az Ukrajnában található Függetlenség terét tartalmazza, ahol a játékosok megnézhetik annak pontos mását. A pénzt az United24 alapítványon keresztül fogja megkapni a klinika. Arra kérik a játékosokat, hogy akik tehetik időzzenek minél többet a téren, hogy ezzel támogassák őket. Az ötlet megvalósításában hatalmas segítséget nyújtott a párizsi székhelyű Havas Play.

Az United24-nek egyébként nem ez az első ilyen akciója, korábban már iskolákat építettek újra, és gyermekek tanulását biztosították, hasonló virtuális eszközök felhasználásával, és a játékosok bevonásával.

Kövess Minket!



Gamer szótár