World of Warcraft csak Batmannel? - Már játszható PS5-ön is!

World of Warcraft csak Batmannel? - Már játszható PS5-ön is!

Megérkezett a DC Universe Online első next-gen frissítése, immár teljes pompájában játszható PS5-ön is!

Valahogy sosem tudott igazán megfogni a World of Warcraft, pedig az MMO az egyik kedvenc műfajom a játékok között. Pár száz órát azért beledobtam, de volt egy másik MMO, ami sokkal inkább megfogott anno és pár száz óra pár ezer csúszott bele (hupsz). Ez a játék a The Lord of the Rings Online, ami még ma is életben van, amivel még manapság is egész sokan játszanak, a fejlesztők pedig folyamatosan jönnek újdonságokkal. A játék egészen gigászi, összetett, mély, nehéz és persze szerencsés is, hiszen 2007-ben jelent meg, akkor, amikor a WoW még az aranykorát élte, egy akkori WoW-klón pedig hamar nagy népszerűségre tudott szert tenni.

Valami ilyesmi volt a terve a DC Universe Online-nak is, de ez a játék már elkésett néhány évvel. 2011-ben jelent, egy MMO-kkal már sokkal inkább telített piacon, nem is sikerült igazán megtalálnia a közönségét. A DC képregények kedvenc hőseit és gonoszait felvonultató MMO-t persze mindenki a jobbak közé sorolta, de sokkal kevésbé tudott életben maradni a WoW mellett, mint mondjuk a The Lord of the Rings Online.

Ettől függetlenül a szerverek még a mai napig is pörögnek, még akkor is ha csak maroknyi játékos szaladgál rajtuk. Van azonban egy jó hírünk az DC Universe Online fanoknak, a játék végre megjelent PS5-re, ami könnyen lehet, hogy új életet hoz majd a szerverekre. A fejlesztők ugyanis még nem végeztek a játékkal. Nem rég elmondták, hogy új kreatív igazgatóval és több új munkatárssal gazdagodtak, a DCUO-val pedig nagy terveik vannak még.

Ennek része az is, hogy immár PS5-ös verzió is elérhető a free to play MMO-ból, a közeljövőben megjelenik majd Xbox Series X/S-re is, sőt, a 2024-es naptár szerint rengeteg újdonság érkezik még a játékba. Új i9tamek, új küldetések, új történetek és rendszeresen érkező ingame eventek. Ha te is imádod az MMO-kat és van egy PS5-öt, egy próbát mindenképpen megér az immár next gen update-tal játszható DC Universe Online!

Kövess Minket!



Gamer szótár