Félelmetes volt, ami történt – Így reagált a MOUZ a mérkőzésükön történt balhéra

Félelmetes volt, ami történt – Így reagált a MOUZ a mérkőzésükön történt balhéra

A lehető legszerencsétlenebb módon alakult a Major a MOUZ számára, siuhy reagált az eseményekre.

Ma délután már a FaZe és a NAVI főszereplésében zajló döntőn izgulhatunk majd, de egy pillanatra álljunk még meg és foglalkozzunk kicsit azzal az esettel, ami két napja történt. A MOUZ és a G2 negyeddöntőjét verekedés, dulakodás szakította félbe. Néhány néző a színpadra szaladt, rájuk pedig azonnal biztonságiak ugrottak. Közel egy óráig állt a meccs, amit a CS:GOEmpire és elképesztően gyerekes, buta embereinek köszönhettünk, hiszek ők voltak azok, akik direkt balhéztak a Majorön. A játékosok ebből annyit láttak, hogy hirtelen emberek özönlenek a színpadra, többeket a földre tepernek, nekik pedig gyorsan a színpad mögé kellett menekülniük. Félelmetes élmény lehetett, amit ki tudja mennyire tudtak ott és akkor olyan gyorsan feldolgozni, hogy aztán visszaüljenek és nyugodtan, koncentrálva folytassák a meccset.

Persze nem mondhatjuk azt, hogy emiatt kapott ki a MOUZ, de valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy a G2 meglepően könnyedén, 2-0-val zárta le a mérkőzést. A MOUZ oldaláról a csapat irányítója, Kamil "siuhy" Szkaradek reagált hosszabban a történtekre.

„Tegnap még nem tudtam összeszedni a gondolataim a meccsről és a történtekről. Most, hogy volt egy kis időm átgondolni, szeretnék veletek megosztani néhány szót. Félelmetes volt, ami történt, mi nem láttuk mi történt pontosan. Kétszer is le kellett rohannunk a színpadról, nem tudtuk mi történt, félinfókat hallottunk csak, mindenki nagyon feldúlt volt. Egy ilyen eset után, nehéz leülni és úgy folytatni a játékot, mintha semmi sem történt volna. Örülök, hogy senki sem sérült meg, és hogy a biztonságiak és az adminok is ilyen gyorsan tudtak reagálni mindenre. Köszönjük a támogatásotokat. Habár az eredmény nem az volt, amiben reménykedtünk, tudjuk mire vagyunk képesek és legközelebb megmutatjuk milyen is a valódi MOUZ."

Torzsiék ezzel az 5-8. helyen zártak, ami bár szép eredmény egy Majorön, a papírforma alapján sokkal több volt bennük. Következő versenyük az IEM Chengdu lesz, amit április 8-tólk élőben követhettek majd a twitch.tv/esport1tv csatornán!

Borítókép: HLTV.org/brcho_

Kövess Minket!



Gamer szótár