Már járműveket is építhetünk a LEGO Fortnite-ban, mutatjuk miként

Már járműveket is építhetünk a LEGO Fortnite-ban, mutatjuk miként

Többféle járműre is felpattanhatunk, de előtte el kell őket készítenünk.

A Fortnite-ba számos rendkívül izgalmas és tartalmas mód került be az indulása óta, azonban mind közül a legnagyobb volumenű egyértelműen LEGO Fortnite. A Chapter 4 Season OG-t követő fejezetváltás után, nagyon sok izgalmas tartalomat kaptunk – Fortnite Festival, Rocket Racing –, köztük a LEGO Fortnite-tal. Hetekig a csapból is ez folyt, és a közösség a Minecraft kihívójaként tekintett rá, azonban viszonylag hamar kiderült, hogy csak kis részt fedi egymást a két cím. Valljuk be, mára kicsit leült a mód körüli felhajtás, azonban az Epic Games folyamatosan azon van, hogy újdonságokat hozzon a játékosoknak, így került be nemrég a horgászási lehetőség, a minap pedig a megépíthető járművek.

Jól olvastátok, mostantól lehetőségünk van a játékon belül különböző járművek megépítésére, melyek más-más előnyökkel bírnak. Felépíthetjük a Speedert – a villámgyors utazást teszi lehetővé –, az Offroadert – több férőhellyel rendelkezik –, valamint a Haulert – erre is több játékos fér, de elsősorban áruszállításra szolgál.

Speeder

A galériáért kattints a képre!

Ahhoz, hogy magukat a járműveket elkészítsük, az alkatrészeket egyesével kell megalkotnunk. Az első és legfontosabb összetevő a Power Center, ami azt fogja meghatározni, hogy milyen messze mehetünk a járgányunkkal. Továbbá csinálnunk forgatható, valamint motoros kerekeket is, de ülésekre is szükség lesz, hogy helyet foglalhassunk az autónkon.

Úgy tűnik, hogy az Epic Games tényleg nem veszi félvállról a LEGO módot, és folyamatos frissítésekre számíthatunk a továbbiakban is.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár