Nem egyszerű a helldiverek feleségének élete

Nem egyszerű a helldiverek feleségének élete

Az „amikor házasságban élsz egy Helldiverrel” című videó tökéletesen bemutatja, hogy milyen nehéz is tud lenni, ha valaki az életét az idegen bolygókon folyó háborúknak szenteli, és közben elhanyagolja a párját.

A Helldivers 2 jött, látott és győzött. Már több mint nyolcmillió példányban kelhetett el az Arrowhead Game Studios játéka, amelyben a Szuperföld szolgálatába állva a robotok és bogarak elleni frontvonalra küldik a játékosokat a demokráciáért. De amire sajnos kevesen gondolnak, hogy mi történik azokkal a feleségekkel (vagy általában véve közeli hozzátartozókkal), akiknek el kell viselnie támogatnia kell minden áron a harcosokat? Nos, a The Warp Zone nevű YouTube-csatorna felkarolta és bemutatta az ő életüket is, a végeredmény pedig parádés lett!

Az „amikor házasságban élsz egy Helldiverrel” című videójukban tökéletesen bemutatták, hogy milyen nehéz is tud lenni, ha valaki az életét az idegen bolygókon folyó háborúknak szenteli, és közben elhanyagolja a párját. De a feleség szerencsére nem adta fel, így például Helldiver-feleségek néven online fórumot csinált, ahol olyan fontos kérdéseket tud megbeszélni a sorstársaival, mint hogy „miért fél a férjem a Roombától” vagy hogy ki az a Joel valójában (a Helldivers 2 játékmestere – a szerk.)

A videó második felében tippeket láthatunk arra, hogy hogyan lehet kapcsolódási pontokat keresni a Helldiverrel, aki egy kicsit túl komolyan veszi a játékot, ezért a Malevolent Creek szavak hallatán azonnal Vietnám-flashbackje támad. A cosplayes rész mondjuk lehet túlzásnak tűnik még ezekhez képest is, de hát vannak szükségletek még háborúban is. Csak remélni tudjuk, hogy a férj kitöltötte a C-01-es formanyomtatványát, hiszen nemrég egy csúnya bukás után Szuperföld kormánya megtiltotta a szexet a Helldivereknek, és azóta is csak limitáltan engedi ezt a tevékenységet gyakorolni a polgároknak, nehogy gyerekük szülessen.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár