Kiszivárgott videón láthatjuk a The Sims 5-öt először mozgásban

Kiszivárgott videón láthatjuk a The Sims 5-öt először mozgásban

A többjátékos módtól kezdve az utcákig mindent szemügyre vehetünk a kiszivárgott, közel hétperces játékmenet videóban.

A minap számoltunk be arról, hogy egy Reddit-felhasználó a The Sims 5 egy belső használatra szánt mobilos változatából játékmenetbeli képeket tett közzé. Ezekből kiderült, hogy a The Sims 4-gyel szemben a Maxis új címében már nem fognak arra kényszeríteni bennünket, hogy kis területek között, töltőképernyőket nézve vándoroljunk. Ehelyett minden elérhető lesz várakozás nélkül, egyetlen nagy, nyílt világú térképen. Miután ezt a remek hírt sok helyen felkapták, DzXAnt22 újabb információkkal állt elő, méghozzá egy közel hétperces játékmenet videóval megtámogatva azokat.

Gyakorlatilag ez az első alkalom, hogy mozgás közben láthatjuk a The Sims 5-öt, tehát nagy nap a mai. A kiszivárgott játékmenetben a menüket, a tutorialt, különböző tárgyak, bútorok személyreszabhatóságát, valamint a város egy részletét is láthatjuk. Mint az előző cikkünkben is írtuk a képek kapcsán, ez a videó szintén a játék androidos változatából (emulátoron keresztül), egy korábbi tesztverzió alapján készült, tehát nem a végleges termék látható a felvételen. Viszont azt is fontos hozzátenni, hogy a Project Lotus néven készülő mobilos The Sims 5 funkcionalitásában megegyezik majd a Project Rene néven futó PC-ssel. Csak utóbbiból nem lehet videókat felvenni, mert Denuvo DRM van rajta.

Ezeket olvastad már?

A kiszivárgott videó elején a beállítások, a közösségi menük láthatóak, amelyek alapvetően a multiplayer miatt lesznek relevánsak. Ezután azt vehetjük szemügyre, hogy a bútorokat hogyan lehet átalakítani: például egy szék esetében a színeken túl választhatunk többféle háttámlát, ülőlapot, lábat, és tehetünk rá tárgyakat, így teljesen egyedi dizájnt kialakítva; az asztalokat pedig nem az alapján kell kiválasztani, hogy mekkorák, ehelyett tetszőlegesen tudjuk alakítani a méretét és formáját is. A videó utolsó percében pedig egy kezdetleges utcadizájnt láthatunk. Kezdetleges abban az értelemben, hogy a grafika még messze van a végleges kiadástól. De az már látszik, hogy sok szempontból újszerű lesz a kialakítás, az épületek, járdák, utak komplexitása az előző The Sims-ekhez képest.

Tudtad? Margot Robbie segítségével még a filmvászonra is ellátogat a The Sims a jövőben.

Kövess Minket!



Gamer szótár