Ingyenes a világ egyik legjobb MMORPG-je, ezt ne hagyjátok ki

Ingyenes a világ egyik legjobb MMORPG-je, ezt ne hagyjátok ki

Most már felesleges programot keresnetek az elkövetkezendő napokra.

A mögöttünk álló évtizedek során számos MMORPG jelent meg azzal a nem titkolt céllal, hogy tömegeket szippantson be a világába, és ez sokuknak sikerül is. Ebből nem következik rögtön az, hogy az adott játék hosszú távon is sikeres lesz, hiszen sok minden kell ahhoz, hogy a közösség a szívébe zárja, és ne csak egy futókalandként tekintsen rá. Szerencsére akad pár olyan cím, ami sikeresen megfelelt az elvárásoknak, és ezek közül az egyik legkedveltebb, az egy nap híján 10 éve megjelent The Elder Scrolls Online.

Már több mint 22 millió érdeklődő csatlakozott az évek során, ehhez a nem véletlenül díjnyertes alkotáshoz. A The Elder Scrolls Online lehetőséget biztosít a játékosok számára, hogy egy teljes értékű, soha véget nem érő fantasy kalandot éljenek át, ahol maguk alakítják sorsukat a gigászi harcokkal, képességek igénybevételével, küldetésekkel és sok egyébbel. A 10. évforduló kapcsán a játékot fejlesztő Bethesda úgy döntött, hogy egy hét erejéig ingyenesen elérhetővé teszi mindenki számára a játékukat, ráadásul akiknek megtetszik, most az eredeti ár töredékéért adhatják a könyvtárukhoz.

Tehát egészen április 9-éig ingyenesen kipróbálhatjátok Steamen a The Elder Scrolls Online-t, és ha ez idő alatt beleszerettek, akkor 75%-os akcióval csaphattok le rá, ami azt jelenti, hogy 19,99 euró helyett, csupán 4,99 eurót kell fizetnetek érte.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár