A Twitch streamer élő adásban karambolozott, miután vezetés közben használta  telefonját

A Twitch streamer élő adásban karambolozott, miután vezetés közben használta telefonját

Nem sokon múlt, hogy komoly sérülés legyen a vége.

Az IRL streameknek az a lényege, hogy a tartalomgyártók különböző tevékenységeiket közvetítik a nézőik számára, hogy azok így betekintést nyerhessenek az életükbe. A trend térnyerésével egyre több olyan adás lát napvilágot, melyek során nem feltétlenül olyan dolgok történnek, amik felvételre valók. Például a minap számoltunk be arról, hogy IShowSpeed – most az egyik legfelkapottabb internetes személyiség – őrült módjára száguldozott az újonnan vásárolt Lamborghiniével, amit a Twitch-csatornáján élőben közvetítettek, és a követők egy jelentős részét teljesen kiborította. Most egy hasonló vezetős adás során történt váratlan baleset, mikor Melt – tartalomgyártó – megpróbált bevenni egy kanyart.

A jelenet szintén Twitch-en zajlott le. Melt a járműve műszerfalán rögzítette a kameráját, és vezetés közben a chattel kommunikált, ehhez pedig a kezében tartott telefont használta. Ez alapból veszélyes, így az ember azt gondolná, hogy ilyenkor következett be a baleset, azonban pont nem sokkal azután, hogy letette készülékét. Az alábbi felvételen láthatjátok a történteket:

Sokkoló lehetett élőben követni az eseményt, ugyanis először nem lehetett tudni, hogy mekkora a probléma. Hatalmas rázkódást érzékeltek a nézők, és látták, ahogy a kamera a földön landol. Szerencsére végül senkinek nem esett baja – az autókat leszámítva. Melt csatornája nem sokkal az eset után tiltva lett a platformról.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár