A brazilok szerint egy könnyed mese a Star Wars Outlaws

A brazilok szerint egy könnyed mese a Star Wars Outlaws

A dél-amerikai országban boldog-boldogtalan hozzáférhet majd a játékhoz.

Nem egy hagyományos Star Wars játékot kapunk az Outlaws képében, hiszen a messzi-messzi galaxisban játszódó kaland során nem egy Jedit vagy egy különösebben ismert személyt terelgethetünk majd, hanem egy kívülálló bőrébe bújva törhetünk borsot mindenki orra alá. Néhány felvételből már kiderült, hogy mire számíthatunk majd, de a legfontosabb dolog még nem derült ki, mert továbbra sem tudni mikor jelenik meg pontosan az Outlaws.

Ezeket olvastad már?

Ennek ellenére egyes országokban már bőszen dolgoznak a szórakoztató szoftvereket minősítő tanácsok, ugyanis Ausztrália, és Dél-Korea után most Brazíliában is megkapta a játék a korhatárbesorolását. Nagyon eltérően állnak ehhez a kérdéshez egyébként az egyes nemzetek, mivel Koreában 19+-os személyek ülhetnek majd csak le elé, míg Ausztráliában egy kicsit megengedőbbek voltak és az M, azaz Mature plecsnivel látták el a címet – ez azt takarja, hogy 17 vagy ennél idősebbeknek van lehetőségük beszerezni a játékot. A brazilok viszont homlokegyenest másként gondolkodnak, miután az ottani minősítő testület a játékra a 'T', azaz 'Teen' besorolást adta – náluk tehát aki már betöltötte a 13. életévét, az megvásárolhatja a terméket.

A több országban történő besorolás egyébként arra is utalhat, hogy már közel lehet a Star Wars Outlaws megjelenése. Amint azt az Insider Gaming már korábban felvázolta, a Massive Entertainment és a Ubisoft jelenlegi terve az, hogy a játék 2024 első felében elindulhasson hódító útjára.

Egy tartalomkészítő JorRaptor nemrégiben arról is beszámolt, hogy Dél-Koreában a Ubisoft-játékok a besorolást követően körülbelül 2-3 hónap után napvilágot is látnak, tehát ezek alapján már tényleg nincs messze az új űrkaland. Néhány példa erre az elmúlt címek esetében:

  • Assassin's Creed Mirage: besorolás július 17. -> megjelenés 80 nappal később, október 5-én történt meg.
  • Star Wars Jedi Survivor: besorolás január 9. -> megjelenés 109 nappal később, április 28-án történt meg.
  • The Division 2: besorolás január 8. -> megjelenés 63 nappal később, március 12-én történt meg.

Szerinted mikor jelenik meg a Star Wars: Outlaws? Írjátok meg nekünk a hozzászólásokban. Azt viszont még gyorsan hozzátesszük, hogy a PC-sek ne keressék se Steamen, se Epicen a szoftvert, ugyanis csak Uplayen lehet majd hozzájutni.

Kövess Minket!



Gamer szótár