IEM Chengdu: Korán kezdenek torzsiék, de így is számítanak a szurkolásodra

IEM Chengdu: Korán kezdenek torzsiék, de így is számítanak a szurkolásodra

Muszáj lesz beállítani a korai ébresztőket, kakas szóval egy időben kezdenek torzsiék!

Alig öt napja ért véget a PGL Major Koppenhága, a CS2 első Major tornája, ahol meglehetősen furcsa körülmények között, de végül az 5-8. helyen végeztek torzsiék. Előrébb is juthattak volna, a csapatban benne volt az erő ezt tisztán láttuk, de a dulakodás és a félbeszakított mérkőzésük nem segítette mentális stabilitásuk megtartását. A meccsük után a MOUZ irányítója, siuhy is megszólalt, szerinte egyenesen félelmetes volt, amit át kel lett élniük a színpadon.

Sok ideje nem volt a MOUZ-nak a pihenésre. Szinte azonnal utazniuk kellett Kínába, hiszen 3 nap múlva, április 8-án már kezdődik a következő profi CS2 megmérettetés, az IEM Chengdu. Hosszú évek óta akarta már az ESL Kínába vinni valamelyik versenyét, de az utóbbi években a  világ sújtó egészségügyi helyzet ezt csak most tette lehetővé.

Április 8. és 16. között 16 csapat játszik majd Chengdu városában, méghozzá 250 ezer dolláros összdíjazás mellett. A MOUZ is tagja a mezőnynek, sok más tier 1-es csapattal egyetemben. Torzsiékat az A csoportba sorsolták, ahol olyan ellenfelek várják majd őket, mint a G2, a Liquid vagy a HEROIC, míg a B csoportban olyan alakulatokat látunk majd, mint az Astralis, a FaZe vagy a Virtus.pro.

Torzsiék csoportja a versenyen (Forrás: hltv.org)

Persze itt Európában össze kell majd szorítanunk a fogunkat a kínai verseny miatt. A megszokott időpontokhoz képest jóval korábban, korán reggel kezdődnek majd a mérkőzések. A MOUZ hétfő reggel 7:30-kor kezd, első ellenfelük pedig a TYLOO ötöse lesz, akiket egyértelműen maguk mögé kell majd utasítaniuk. De akkor sincs gáz, ha becsúszik egy-két hiba, alsó ága is van a csoportkörnek, így az első hiba után még bárki javíthat. 

A versenyt teljes egészében élőben követhetitek majd a twitch.tv/esport1tv-n. Hétfőn a következő menetrend szerint kezdődik majd a verseny és az élő magyar közvetítés:

Borítókép: hltv.org/theMAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár