Itt a Fallout Deadweight - Tökéletes ízelítő az élőszereplős sorozat előtt

Itt a Fallout Deadweight - Tökéletes ízelítő az élőszereplős sorozat előtt

12 percnyi tömör gyönyör és egy kis hangolódás az Amazon Fallout sorozata előtt.

Már csak pár napot kell aludni és jön a mikulás... ja, nem. A Mikulás még odébb van, de pár nap múlva legalább az élőszereplős Fallout-sorozat megérkezik majd a Prime Video kínálatába. Hosszú évek óta vártak már egy hasonló produkcióra a rajongók, most végre megvalósul, méghozzá Jonathan Nolan rendezésében, Ella Purnell, Aaron Moten és Walton Goggins főszereplésével. Persze, mint minden videójáték-adaptációnál, úgy az élőszereplős Fallout esetében is óvatosan várjuk a szériát, sokszor kellett már csalódnunk hasonló projektekben. Elég csak arra gondolni, hogy a Netflix milyen szörnyűségeket művel a The Witcher szériával.

Lekopogjuk, de a Fallout eddig biztatónak tűnik. Néhány nap múlva úgyis kiderül, április 11-én ugyanis a a teljes évad debütál majd a Prime Video műsorkínálatában.

Addigis, csak hogy ne unatkozzunk, mutatunk valami izgit. Rajongók egy csoportja ugyanis frissen jelentetett meg egy élőszereplős kisfilmet, ami persze nem egy nagy költségvetésű produkció, de így is sikeresen megfogta a Fallout-hangulatot. A kisfilm pusztán 12 perc, elspoilerezni semmit sem szeretnénk belőle, így inkább jó szórakozást kívánunk a videóhoz. Arra azonban figyeljetek, hogy a film spoileres a Fallout 4-gyel kapcsolatban, ha azt még nem játszották végig, óvatosan ezzel a rajongói filmmel.

Kövess Minket!



Gamer szótár