The Mandalorian: Kiderült mikor veszi be a mozikat Din Djarin és Grogu

The Mandalorian: Kiderült mikor veszi be a mozikat Din Djarin és Grogu

Kell még néhányat aludnunk a The Mandalorian-filmig, de már közeleg!

Lassan öt éve már, hogy utoljára új Star Wars-filmet nézhettünk a mozikban. Szerencsére nem kell már sokáig várnunk a következőre, a Disney több új mozifilmmel is tervez, van aminek örülünk, van amitől félünk. Picit félve várjuk például a Rey-re fókuszáló új filmet, ugyanakkor tárt karokkal fogadja majd mindenki a The Mandalorian-filmet. Hiszen Din Djarin és Grogu kalandjai is egy önálló filmben érnek majd véget! Arról még mindig nincs tiszta kommunikáció, hogy a film mellett lesz-e negyedik évada a shownak és, ha igen akkor mikor, azt viszont már tudjuk, hogy mikor jön a mozifilm. Sőt!

Néhány hete felröppent egy szomorú pletyka, miszerint Pedro Pascal már nem is vállalna szerepet az egyelőre csak The Mandalorian & Grogu címre hallgató filmben. Ezt most szerencsére megcáfolták, mindenki megnyugodhat, nem csak Din Djarin karaktere, de annak legendás megtestesítője is, Pedro Pascal is visszatér majd a filmben.

Végre kiderült a film megjelenési dátuma is. Nincs már nagyon messze, de azért fél lábon ne álljatok a premierig. A Collider és a Variety informátorai szerint a The Mandalorian & Grogu picivel több, mint 2 év múlva, 2026. május 22-én kerül majd a mozikba. Addig persze még sok víz lefolyik a Dunán, de reméljük semmi nem gátolja a film munkálatait és 2026. május 22-én tényleg The Mandalorian-filmre mehetünk majd a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN