Eddig soha nem látott felvételeken a legjobb Assassin's Creed játékok

Eddig soha nem látott felvételeken a legjobb Assassin's Creed játékok

Rövid, ámbár annál látványosabb felvételeket halásztak elő a rajongók.

Természetesen rajongók fedezték fel, hogy léteztek korábban olyan prototípus verziói a legismertebb Assassin's Creed epizódoknak, amelyeket végül – érthető okokból – soha nem mutattak be a nagyközönségnek, de Redditre természetesen végül utat talált.

Ezeket olvastad már?

A klipek az Assassin's Creed 3, Black Flag, Origins és Syndicate pre-alpha játékmenetét mutatják be. A felvételek meglehetősen rövidek, ámbár olyan egyszerű jeleneteket is tartalmaz, mint amikor például Connor egy árboc segítségével beszivárog egy hajóra, de megcsodálhatjuk a Syndicate korai UI-dizájnját is. Meglepő módon a legtöbb ilyen ötletet végül a teljes verzióban is meghagyták, és ennek köszönhetően úgy tűnik, hogy a fejlesztők már akkor is pontosan tudták, mit szeretnének látni az egyes játékokban. Ennek ellenére ezek a kiszivárgott videók nagyszerű bepillantást engednek a kreatív folyamatba, hogy miként fent egy cím a korai fejlesztési fázis során.

Ez a szivárgás különösen érdekes lehet a régi rajongók számára, elvégre ezek a korábbi játékok teremtették meg az alapot a sorozat későbbi címeihez. A Syndicate kapcsán sokan megjegyezték, hogy a sötét tónusó viktóriánus London mennyivel jobban tetszik nekik, mint amit végül bejárhattunk a sztori során. A Victoryért pedig nagy kár, mert egy roppant izgalmas koncepciót kukáztak végül.

A videókat az alábbi oldalon találjátok!

Kövess Minket!



Gamer szótár