Már tart a visszaszámlálás, hamarosan megtekinthető a Star Wars Outlaws előzetese

Már tart a visszaszámlálás, hamarosan megtekinthető a Star Wars Outlaws előzetese

Popcornt és üdítőt bekészíteni, régóta vártunk erre!

Úgy tűnik, hogy a videójátékok világában, most ismételten a Star Wars kerül a reflektorfénybe, hiszen az elmúlt napok folyamán megannyi újdonságra lehettünk figyelmesek azon játékok kapcsán, melyeknek a messzi-messzi galaxis ad otthont. Először is a fejlesztők végre megszólaltak a KOTOR remake kapcsán – mely projektről már megannyi pletyka kering az interneten, és a rajongóknak fogalmuk sem volt arról, hogy mit gondoljanak –, és elmondták, hogy jól haladnak a munkálatokkal, tehát mindenki megnyugodhat. Alig telt el egy nap, és bejelentették, hogy a Star Wars: Galaxy of Heroes belátható időn belül érkezik PC-re is – eddig csak mobilon volt elérhető. Mindkét eseménynek örülhetnek a rajongók, azonban csak most jön a legjobb hír, miszerint már a holnapi nap folyamán láthatjuk a Star Wars Outlaws első előzetesét.

„Tapasztalja meg az első nyílt világú Star Wars-játékot, amely a The Empire Strikes Back és a Return of the Jedi eseményei között játszódik. Fedezze fel a galaxis különböző ikonikus és új bolygóit. Kockáztassa meg mindezt Kay Vessként, egy feltörekvő gazemberként, aki a szabadsághoz és egy új élet megkezdéséhez szükséges eszközöket keresi társával, Nixszel. Harcolj, lopj, és járj túl a galaxis bűnszövetkezetének tagjai eszén, miközben csatlakozol a galaxis legkeresettebb csoportjához.” – áll az Ubisoft játékának leírásában.

Az előzetes április 9-én – azaz holnap – 18:00-tól lesz megtekinthető YouTube-on – EZEN A LINKEN. A játék előreláthatólag idén év végén, vagy valamikor a 2025-ös év folyamán debütál, de holnap valószínűleg már okosabbak leszünk. Az viszont biztos, hogy PC-n, PlayStation 5-ön, és Xbox Series X|S-en lesz játszható.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár