Mindenki nyugodjon le, a KOTOR remake él és jó kezekben van

Mindenki nyugodjon le, a KOTOR remake él és jó kezekben van

Folytatódik a Star Wars: Knights of the Old Republic remake vesszőfutása.

Ha annyi ezresem lenne, ahányszor ellentmondásos hírek érkezetek már a Star Wars: Knights of the Old Republic remake kapcsán... maradjunk annyiban, hogy rég nyugdíjas lennék. Helyette itt vagyok és éppen azt a hírt gépelem, miszerint a a Star Wars: Knights of the Old Republic remake köszöni szépen, de jól van... elvileg...talán. Mindez azért érdekes, mert a 2021-ben bejelentett játék kapott egyetlen előzetest és azóta is a fejlesztői poklot jártja. Eredetileg az Aspyr fejlesztette volna a játékot (ők felelnek többek között a rémes Battlefront Classic Collectionért is), de később szerencsére a Saber Interactive vette át.

Ott sem fenékig tejfel a helyzet, hiszen eladták őket, de már előtte is több olyan szivárgás volt, amik szerint szenvednek a játék fejlesztésével. Néhány hónapja már arról is lehetett hallani, hogy törölték az egészet, aztán azt nyilatkozták a devek, hogy ez nem igaz és még mindig dolgoznak rajta. Ezt követően beigazolódtak a hírek, miszerint a csapatot eladták.

De mi a helyzet most a játékkal?

A Saber Interactive CEO-ja, Matthew Karch nyilatkozott nemrég, elmondása szerint nem kell aggódni, minden a lehető legnagyobb rendben.

„Egyértelműen dolgozunk a játékon. Amit elmondhatok az az, hogy a KOTOR remake él és jól van. Keményen dolgozunk, hogy megfeleljen majd a játék a rajongói elvárásoknak."

Mindez szép és jó, de 3 évnyi hallgatás után, végre jó lenne látni is valamit a programból. Újabban azt pletykálják, hogy májusban új State of Play érkezik, illene már ott mutatni valamit, mert ezeket a megnyugtató nyilatkozatokat 3 éve hallgatjuk, de még egyetlen képkockát sem láttunk a játékból.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN