Éjjeli baglyok figyelem: Hamarabb láthatjátok a Fallout-sorozatot, mint gondolnátok

Éjjeli baglyok figyelem: Hamarabb láthatjátok a Fallout-sorozatot, mint gondolnátok

Hatalmasak az elvárások, de az Amazon Prime Video 19-re lapot húzott és megváltoztatta a Fallout premierdátumát.

A Fallout-sorozat első évada már a kanyarban van, az első vélemények alapján pedig igenis megéri várni rá. De mennyit is kell még kibírni addig, hogy megismerjük a 33-as számú óvóhely sztoriját? Nos, eredetileg úgy volt, hogy április 11-én jelenik meg a sorozat világszerte. Azonban az utolsó előtti pillanatban meggondolta magát az Amazon Prime Video, ezért most egy nappal előrébb hozták a premiert – írja az Insider Gaming.

Amerikában valószínűleg örömtáncot járnak emiatt – már akiknek nem sütötte ki a szemét a napfogyatkozás –, hiszen a nyugati parton már helyi idő szerint április 10. hat órától nézhető lesz a Fallout. Ez viszont Európában csak az éjjeli baglyoknak lesz kedvező változás, amennyiben el akarjátok kerülni a spoilereket. Ugyanis átszámítva, ez Magyarországon hajnali három órát jelent április 11-én. Vagyis amikor a magyarok nagy többsége felébred, akkor a lefekvésre készülő amerikaiak már telepakolják fontos részletekkel a közösségi médiát. Ezért érdemes lesz kerülni majd az internetet április 11-én, ha nagy rajongója vagy a Falloutnak, és nem szeretnéd idő előtt megtudni a sztorit.

Ezeket olvastad már?

Miután március elején elindult a Fallout-sorozat hivatalos kommunikációja, Jonathan Nolan vezető producer úgy nyilatkozott róla, hogy a széria gyakorlatilag a népszerű videójátékos széria 5. része is lehetne. Szerencsére ennek ellenére sem kell ismerni a játékokat ahhoz, hogy élvezzük a sorozatot. Az viszont egyértelmű, hogy az ehhez hasonló kijelentésekkel hatalmas elvárásokat építettek fel, amelyeknek reméljük, képesek lesznek megfelelni a nyolc epizódos első évaddal.

Kövess Minket!



Gamer szótár