Hosszabbítással tarkított finálé, hangulatos LAN - befejeződtek a Digital Warriors R6S küzdelmei

Hosszabbítással tarkított finálé, hangulatos LAN - befejeződtek a Digital Warriors R6S küzdelmei

A Kadétoknál lazább, a Profiknál kifejezetten szoros döntőn izgulhattak a nézők.

A Honvédelmi Sportszövetség E-sport versenysorozatában, amely lebonyolításáért a Magyar E-sport Szövetség felelt, befejeződtek a Rainbow Six Siege küzdelmei. A fiatalok és idősebb gamerek két kategóriában mérhették össze erejüket egy izgalmas LAN keretein belül. A fordulatos alapszakasz után a legjobbak kaptak meghívást a Gamerlandbe, ahol élőben, offline körülmények között mérkőztek meg a bajnoki címért és az értékes nyereményekért.

Ezeket olvastad már?

Digital Warriors R6S Kadét kategória bajnoka - Team Karacs

Már az első összecsapásokon érződött, hogy remek formában vannak a Berettóújfalui Karacs Ferenc Gimnázium tanulói. A csoportkört vereség nélkül hozták le, majd 7-3-ra lenyomták a DROID együttesét, hogy a végén tulajdonképpen nagyobb erőfeszítés nélkül zárják le a tornát egy 7-1-es katicacsoport felett aratott győzelemmel. A bajnokok mellett a második és harmadik helyezettet is díjazták, összesen 400 000 forintban talált gazdára BestByte-ajándékutalvány a DROID, katicacsoport és Team Karacs esportolói között.

Képeket a Kadétok összecsapásairól itt találsz!

Digital Warriors R6S Profi kategória bajnoka - Lenovo Legion Honvéd

Ha tíz szakértőt megkérdeztek volna a DW előtt, akkor kilencen magabiztosan állították volna azt, hogy a fináléban találkozik újra a két meghívott ötös a Spirit Gaming és a Lenovo Legion Honvéd. A megérzések ezúttal tényleg nem hazudtak, szinte csak és kizárólag egyoldalú mérkőzéseken masírozott be a fináléba a SPIRIT és az LLH. Az utolsó Bo3-ban kötélből voltak Rexxhunék idegei, ők bírták jobban az első pályán a hosszabbítást, amit 8-6-ra behúztak. A folytatásban már nem tudott kiváltani ekkora ellenállást a hodka vezette SPIRIT, így 2-0-val behúzta az utolsó szériát a frissen megkoronázott győztes. Az LLH mellett a SPIRIT és az IAS távozhatott BestByte-ajándékutalványokkal, összesen 600 000 forint értékben.

A Profik ütközeteiről itt nézheted meg a galériát!

Az R6S-nek ezzel vége, de hamarosan már a CS2-esek "ragadják magukhoz a mikrofont", ugyanis ezzel a versenyjátékkal folytatódik a 2024-es Digital Warriors. A helyszínre pedig minden esetben érdemes kilátogatni, hiszen amellett, hogy kedvenc influenszereitekkel is találkozhattok, részt vehettek különböző aktivitásokban, programokban, és természetesen élőben nézhetitek a legizgalmasabb összecsapásokat! Ha pedig visszanéznéd, keresd a VOD-okat az esport1tv-n!

Kövess Minket!



Gamer szótár