Hosszas tervezés után elbukott a Havas Jonra építő Trónok harca folytatás

Hosszas tervezés után elbukott a Havas Jonra építő Trónok harca folytatás

A színész azt is elmondta miért.

Alig várják a rajongók, hogy George R. R. Martin végre befejezze a legújabb könyvét, bár ez még biztosan nem mostanában lesz, és úgy tűnik inkább az új televíziós alkotásokkal van elfoglalva. A Sárkányok háza (House of the Dragon) a nyáron megkapja a második évadát, de nem ez az egyetlen Trónok harca spin-off amelyre számíthatunk a jövőben.

Azonban van egy rossz hírünk is, ugyanis az HBO által dédelgetett Havas Jonra (Jon Snow) építő folytatás végül biztosan nem készül el, és ezt maga a főszereplő erősítette meg.

„Nem találtuk meg azt a sztorit, amit szívesen elmeséltünk volna. Végül lekerült a tervezőasztalról.” – mondta Kit Harington az Associated Pressnek.

Ezeket olvastad már?

A fantasy könyvsorozaton alapuló Trónok harca 2019-ben zárult le a nyolcadik és egyben utolsó szezonjával. Az előzménysorozat sikerét látva merült fel az ötlet, hogy Havas Jon főszereplésével, akit ismét Kit Harrington játszhatna el, szeretnék folytatni a történetet. Eddig nem sokat lehetett erről a projektről tudni, de a showrunnerek, David Benioff és Dan Weiss januárban még úgy fogalmaztak, hogy nem írták le teljesen a folytatást.

„Annyira nagyszerű lenne; semmi sem tenne minket boldogabbá, minthogy együtt dolgozhatnánk a sorozatból ismert embereinkkel. De rengeteg más módja van annak, hogy ez megvalósuljon, ami friss és izgalmas minden érintett számára. Továbbá, hacsak [Kit Harington] nem edz sokat, ez egy 40-es éveiben járó fickónak elég nehéz köpeny – körülbelül 60 kiló.”

A duó szerint egyébként talán jobb ötlet lenne, ha több idő telne el az eredeti sorozat fináléját követően.

„Talán amikor 80 évesek leszünk, és Kit közeledik a nyugdíjhoz, akkor újra magára öltheti azt a köpenyt, igazi ősz szakállal.” – viccelődött Weiss.

Kövess Minket!



Gamer szótár