Hun seregek döngetik a város falait a legújabb Prince of Persiában

Hun seregek döngetik a város falait a legújabb Prince of Persiában

A The Rogue Prince of Persia korai hozzáférésben lesz elérhető a Steamen, hogy a fejlesztők tökélyre fejleszthessék.

Pont a mai napon foglalkoztunk azzal a hírrel, hogy még mindig készül a Prince of Persia: Sands of Time Remake, amelyet három éve jelentett be az Ubisoft, de azóta is hallgat róla. Sajnos azzal kapcsolatban most sem törték meg a csendet, de legalább bemutattak cserében egy vadiúj játékot a legendás szériából. A The Rogue Prince of Persiát a Triple-I Initiative streamjén leplezték le, a látottak alapján pedig érdemes lesz rá odafigyelni, hiába nem a Sands of Time.

A The Rogue Prince of Persia egy 2D-s, rogue-lite platformer, amelyet az Ubisoft az Evil Empire stúdiójával közösen készített. A játék a Perzsa Birodalom fővárosának, Ktésziphónnak a fiktív változatában játszódik. A feladatunk pedig az lesz, hogy megtisztítsuk az utcákat a megszállott hun seregektől, akiket egy Nogai nevű vezér irányít. A Hercegként játszó játékosok egy misztikus tárgy segítségével minden halál után képesek lesznek feltámadni. Ennek a képességnek köszönhetően elképesztő harci és akrobatikai képességek állnak majd a rendelkezésünkre, melyekre szükség is lesz, mert az első előzetes alapján nem lesz könnyű dolgunk:

A The Rogue Prince of Persia május 14-étől, korai hozzáférésben lesz elérhető a Steamen – ITT tudjátok a kívánságlistátokra tenni. Ez azt jelenti, hogy a The Lost Crownnal együtt idén már két PoP-ot is kapunk – ez tutira valami rekord, nem? Igaz, az Ubisoft ezúttal csak a Prince of Persia márka és szellemi tulajdonok licencelőjeként, illetve kiadóként bábáskodik a projekt felett. Az ötlet és a megvalósítás azonban az Evil Empire vállát nyomja. Ezért is van az, hogy először a korai hozzáféréssel próbálkoznak meg, mert így a játékosok visszajelzései mentén csiszolhatják tovább a The Rogue Prince of Persiát.

Nektek bejön a játék?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár