Utolérte a Ragnarök a PlayStation tavaszi vásárát, akár 95%-os akcióval is találkozhatsz

Utolérte a Ragnarök a PlayStation tavaszi vásárát, akár 95%-os akcióval is találkozhatsz

Ezúttal egy rakás olcsó ajánlatot szedtünk össze, szóval ha csak párszáz, esetleg egy-két ezer forintot akarsz elkölteni, akkor jó helyen jársz!

Tavaszi akcióból a sok sosem elég – írtuk néhány hete, amikor elindult a PlayStation Store tavaszi vására. Alighanem meghallotta ezt a kijelentésünket a Sony is, hiszen ma emelték a téteket, és immáron 2 000 új akciót találhattok a digitális boltjukban. A korábbi 75%-os maximum helyett néhány kedvezmény már akár a 95%-ot is elérheti. Szóval érdemes sietni, mert hiába tart egészen április 24-ig a vásár, könnyen lemaradhattok a legjobb ajánlatokról, ha túl sokáig halogatjátok a nagy bevásárlást!

Mivel rengeteg érdekes címet leárazott most a Sony, nehéz kiemelni egy maréknyi olyan ajánlatot, ami biztosan sokak érdeklődését felkelti. Persze ettől még nem futamodtunk meg. Úgyhogy alapos körültekintést követően mutatjuk, hogy mire érdemes elkölteni a zsebpénzt most, a tavaszi akciók frissülését követően. De ha inkább az érdekel, hogy miket ajánlottunk a legutóbb, akkor érdemes belenézni ebbe a cikkbe, mert sok játék még mindig kedvezményes azok közül, és az áruk sem változott.

Ezeket olvastad már?

A legérdekesebb akció címét alighanem a God of War Ragnarök érdemelheti ki most. Az alapjáték PS4-re 43%-kal olcsóbban vihető haza jelenleg. Ez az jelenti, hogy 25 990 forint helyett mindössze 14 814-et kell otthagyni a kasszánál. Ha inkább PS5-ön folytatnád Kratosék kalandját, akkor az kicsivel drágább lesz, mert 29 990 forint az alapára, 38% a kedvezmény, tehát 18 593 forintot kér a Sony. A Digital Deluxe kiadásért – ami inkább szól a gyűjtőknek, nagy előnnyel a játékban nem jár – 22 433 forintot kell kisajtolni jelenleg 33 990 helyett. A Valhalla nevű DLC pedig továbbra is ingyenes, vagyis nem számít, hogy ezek közül melyik változatot veszed meg végül, mert bármelyik esetben tehetsz egy próbát vele.

De persze rengeteg más játék van még, amire érdemes lehet lecsapni a következő napokban, hetekben, ha PS-tulaj vagy. Ezúttal egy rakás olcsó ajánlatot szedtünk össze, szóval ha csak párszáz, esetleg egy-két ezer forintot akarsz elkölteni, akkor jó helyen jársz!

Kattints a képre a galériáért!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár