A Cyberpunk 2077 után sóvárgók imádni fogják a PlayStation Store tavaszi vásárát

A Cyberpunk 2077 után sóvárgók imádni fogják a PlayStation Store tavaszi vásárát

Lesznek akciók, amelyek a vásár vége előtt eltűnnek, szóval nem árt sietni!

Tavaszi akcióból a sok sosem elég. Éppen csak véget ért a PC-s játékosok számára a Steam nagy vására, máris elérkezett az idő, hogy a PlayStation-tulajok is bevásároljanak a húsvéti hosszú hétvégére pár jóságot. Mától, vagyis március 27-től kezdve akár 75%-os kedvezménnyel szerezhetitek be a régóta kiszemelt játékokat. De érdemes sietni, mert hiába tart egészen április 24-ig a vásár, lesznek olyan akciós ajánlatok, amelyek ennél hamarabb eltűnhetnek!

Mivel rengeteg érdekes címet leárazott most a Sony, talán érdemes azzal kezdeni a sort, aminek most éppen van is egy kis aktualitása. Miről beszélünk? Hát nem másról, mint a Cyberpunk 2077-ről, aminek pont Húsvétkor lesz ingyenes hétvégéje a konzolokon. Tehát ha van egy PlayStation 5-öd, de valamiért eddig kimaradt a CD Projekt RED mostanra szinte tökéletes állapotba hozott játéka, akkor itt az idő, hogy bármilyen fizetési kötelezettség nélkül tegyél vele egy próbát! Ha pedig megtetszik, akkor most akciósan húzhatod be a játékot a PlayStation Store-ból: az Ultimate Edition, mely az alapjáték mellett a Phantom Liberty DLC-t is tartalmazza, most 25%-os kedvezmény mellett 23 990 forint helyett csak 17 992 forintért vásárolható meg április 11-ig.

Ezeket olvastad már?

De persze rengeteg más játék van még, amire érdemes lehet lecsapni a következő napokban, hetekben, ha PS-tulaj vagy. Ezekből néhány érdekesebbet alább egy galériában is összeszedtünk. Ennek eléréséhez nincs más dolgod, mint hogy a képre kattintassz:

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár