16 új játékkal tehetsz próbát, ha PlayStation Plus előfizető vagy

16 új játékkal tehetsz próbát, ha PlayStation Plus előfizető vagy

Két játék még meg sem jelent, de már tudjuk, hogy PlayStation Plus előfizetéssel a miénk lehet!

Jó szokásához híven a Sony bejelentette, hogy áprilisban milyen játékok érkeznek a PlayStation Plus játékkatalógusba. Ezúttal nem kevesebb mint 16 címet, köztük 3 csak Premium előfizetőknek elérhető klasszikust, valamint 13 Extra és Premium vásárlóknak egyaránt elérhető játékot adnak. Továbbá annak is lehet most örülni, hogy lesz két vadiúj megjelenés, amelyek már az első naptól fogva a katalógusban lesznek: a Tales of Kenzera: Zau április 23-tól, az Animal Well pedig május 9-től lesz játszható. Ne kérdezzétek, hogy egy májusi játékról miért beszél a Sony már áprilisban, inkább örüljünk annak, hogy a szolgáltatással megkapjuk majd ezt is, ha eljön az ideje.

A teljes listát végigpörgetve több izgalmas játékot is találunk. A The Crew 2 PS4-es változata például bőven megér egy próbakört, főleg, hogy nemrég lelőtték az első rész szervereit. Az Ubisoft döntéséből egyébként kész mozgalom nőtt ki, tehát ha el akarod mondani az unokáknak, hogy te játszottál The Crewt, akkor gyanús, hogy ez lesz a legjobb esélyed erre.

Ezeket olvastad már?

Kicsit békésebb okokból, de szintén érdemes lehet adni egy esélyt a tavalyi év egyik legjobb indie címének, a Dave the Divernek. Az alapból 20 eurót kóstáló kalandban egy sushi étteremhez kell hozzávalókat gyűjteni a tenger mélyén. De amennyire egyszerűnek hangzik ez, annyira nem az. Hiszen mindenféle ellenséges lények, valamint a véges kapacitású oxigéntartályunk is megnehezíti majd az életbenmaradást, miközben egyre többet kell tennünk a siker érdekében.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mikor, hol és mivel játszhatsz majd PlayStation Plus előfizetőként a fentieken túl, akkor érdemes átlapozni az alábbi galériánkat!

A Tales of Kenzera: Zau – április 23-tól elérhető a PS Plus Extra és Premium előfizetőknek

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN