Újabb gameplayt láthatunk az egyik legkülönlegesebb FPS-játékról, és egyszerűen imádjuk

Újabb gameplayt láthatunk az egyik legkülönlegesebb FPS-játékról, és egyszerűen imádjuk

Néha az egyszerű dolgok a legélvezetesebbek, és ez ebben az esetben is igaz lehet.

Ki ne imádná az 1930-as évek fekete fehér rajzfilmjeinek a világát? A hangulatuk kétségtelenül magával ragadó, azonban az idő előrehaladtával, és a technológia fejlődésével, a hátunk mögött hagytuk ezt a műfajt, bármennyire is kár érte. Ezért is lehetett ekkora sikere a MOUSE első előzetesének, amit még 2023 decemberében mutattak be a fejlesztők, és egy nap alatt közel egymillióan tekintették meg.

A játék konkrétan az 1930-as évek klasszikus rajzfilmjeibe repít vissza bennünket, ahol retro képvilág, korabeli fegyverek, és természetesen jazz vár bennünket. A kaland során egy magándetektív egér szerepét kell felvennünk, aki mindent megtesz egy korruptságtól bűzlő városban azért, hogy megakadályozza a gonosz politikusok hatalomátvételét. Természetesen útja során számos akadályba ütközik, kezdve a szélhámosoktól, egészen az életére törő rablókig. Pár órája újabb gameplay látott napvilágot, ami nagyobb betekintést enged 2025 egyik legkülönlegesebb FPS-játékába.

Ahogy a felvételből is kiderül, akcióból nem lesz hiány. Ellenségeinket néha a puszta kezünkkel, máskor pedig dobtáras gépfegyverünkkel döngöljük a földbe, hiszen a cél érdekében képesek vagyunk bármit megtenni. Mivel Steamen már a kívánság listánkhoz adható, így a gépigényre is fény derült, ami sokak számára megnyugtató eredményt hozhat. A minimum követelmények az alábbiak:

  • Processzor: Intel Core2 Duo E8400 / AMD Athlon 64 X2 6000+
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videókártya: GeForce 9800GT
  • Tárhely: 4 GB

Ahogy látjátok, szinte minden számítógép képes lesz a MOUSE futtatására. Most már nem tehetünk mást mint várunk, hogy a fejlesztők egy konkrét megjelenési dátummal is előrukkoljanak.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár