Végre folytatást kap a Kingdom Come: Deliverance?

Végre folytatást kap a Kingdom Come: Deliverance?

Ha esetleg nem játszottál a Kingdom Come: Deliverance-szal, akkor annak is eljött az ideje.

Jelenleg éppen fillérekért lehet beszerezni PlayStationre a Kingdom Come: Deliverance-t, a 2018-as, nagysikerű, nyílt világú szerepjátékot. Ez pedig lehet, hogy nem véletlen. Ugyanis a Kingdom Come-ot fejlesztő, javarészt függetlenül dolgozó Warhorse Studios tegnap este bejelentette, hogy jövő héten végre leleplezik a következő játékukat. Április 18-a lesz a nagy nap, ez már biztos. De vajon mit jelentenek be? Ez egy remek kérdés, bár már biztosan sokan sejtitek a választ.

Alighanem a Kingdom Come: Deliverance 2-ről van szó. Nem túl valószínű, hogy ez lesz a neve a programnak, a szakma nagyobb esélyt lát rá, hogy a Deliverance szót cserélik le valami másra a csehek. De ezt a részletet leszámítva garantálható, hogy egy műfajában, játékelemeiben nagyon hasonló, csak továbbgondolt folytatást kapunk a valaha volt legautentikusabb és történelemhűbb játékhoz.

Ezeket olvastad már?

Amennyiben a Kingdom Come: Deliverance történetét közvetlenül folytatja a Warhorse Studios, úgy valószínűleg ismét a kovács fiából lovaggá vált Henry/Henrik bőrébe bújhatunk, aki az első rész eseményeit követően Prága felé tart. Ebből adódna, hogy ismét a Bohém Királyság (vagyis a mai Cseh Köztársaság, mínusz Morvaország) területén fogunk játszani a folytatásban, vagyis ismerős, mégis új tájakon. Továbbá az is adná magát, hogy az első rész háborúja folytatódik.

Ha esetleg nem játszottál az első résszel, akkor nagyon is érdemes tenni vele egy próbát. Gyakran beszerezhető akciósan, és szinte biztos, hogy az április 18-i bejelentés után lesz még idő erre, mielőtt megjelenik a második rész. Az idő egyébként kelleni is fog, ugyanis igen hosszú a játék, de higyjétek el, minden percét megéri, akármekkora kihívás is az első néhány órában.

A Warhorse bejelentése magyar idő szerint április 18-án, csütörtökön 20 órától lesz

Ti mit látnátok szívesen egy Kingdom Come-folytatásban?

Kövess Minket!



Gamer szótár