Nem találjátok ki, hogy Hamilton milyen feltétellel vállalta el a Fortnite szereplést

Nem találjátok ki, hogy Hamilton milyen feltétellel vállalta el a Fortnite szereplést

Csak úgy volt hajlandó belemenni, ha mást is hozhat magával.

A Fortnite-ban már konkrétan megszámolhatatlan mennyiségű különböző kinézetet ölthetünk magunkra, és ez a lista csak napról napra újabb darabokkal bővül. A játékosok egyik kedvenc kategóriája a Icon Series, hiszen ez különböző területek ismert szereplőit hozza el nekünk a játékba – például tartalomgyártók, sportolók, és zenészek is kaptak már így saját outfitet. Így került be 2023. november 18-án Lewis Hamilton is az Epic Games címébe, a rajongók pedig természetesen önkívületi állapotban csaptak le csomagjára. A hétszeres Formula-1 világbajnok azóta többször is visszatért az Item Shopba, és valószínűleg még jó párszor találkozhatunk majd vele. Nemrég egy interjú során elárulta, hogy csak egy bizonyos feltétellel vállalta el az együttműködést.

„Igen, lehetőségem nyílt rá, hogy benne legyek a Fortnite-ban. Régóta játszom ezzel a játékkal, de azt mondtam, csak akkor vállalom, ha Roscoe is benne lehet. Úgy reagáltak, hogy semmi gond” – mesélte Hamilton.

Tehát így került be a játékba az autóversenyző kutyája, Roscoe. Őt is, mint akármelyik másik kozmetikai elemet bárki megvásárolhatja, és a hátán hordhatja a menetek során. Érdekes feltétel ez, de érthető, hogy a legjobb barátját nem akarta kihagyni a buliból. Az pedig kimondottan dicséretes, hogy az Epic Games nem vacakolt, hanem rögtön belement a dologba. Csak nehogy az legyen a vége, hogy az együttműködők egyre őrültebb ötletekkel állnak elő azért cserébe, hogy skint faraghassanak belőlük.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár