A Fallout 4 miatt csúszik az új Fallout-játék

A Fallout 4 miatt csúszik az új Fallout-játék

Sajnos késik a Fallout London, ráadásul azt sem tudni, hogy pontosan mennyit.

Pörög a Fallout-láz, mióta pár napja megjelent az első élőszereplős Fallout-sorozat a Prime Video kínálatában. Bár sokan féltek tőle előzetesen, a széria végül beváltotta a hozza fűzött reményeket és minden idők egyik, ha nem a legjobb játékadaptációjával lepte meg  a közönséget. Ráadásul azon kevés játékadaptációk egyike, ami nem csak a kritikusokat, de a játékosokat is lenyűgözte. Rengeteg visszatértek a kedvenc Fallout-játékukhoz, Steamen gyakorlatilag az összes rész népszerűsége a többszörösére ugrott.

Ne felejtsétek azt sem, hogy néhány nap és végre megérkezik az évek óta várt next-gen frissítés a Fallout 4-hez. Egy-két újdonság, rengeteg javítás és fejlesztés fér majd a csomagba, ami április 25-én érkezik és amiről bővebben a következő cikkben olvashatsz.

Nem minden arany, ami fénylik. Van ugyanis egy aprócska gond a next-gen frissítéssel, méghozzá az időzítés. Április 25-én élesedve a bugok és modok javítását is tartalmazó patch valószínűleg alaposan bele nyúl az immár megszokott modok működésébe, ami pont bekavar az eredetileg április 23-ra kiírt új Fallout-játék, a Fallout London megjelenésébe. Jó, ez nem egy teljesen új játék, de egy akkora gigászi mod, hogy igazából egy új játékként is tekinthetünk rá. A Fallout London be is jelentették, hogy a next-gen frissítés miatt bizonytalan ideig el kell halasztaniuk játékuk megjelenését.

Bízzunk benne természetesen, hogy hamar megoldják majd az esetleges gondokat és néhány hétnél többet nem kell majd várnunk a Fallout London megjelenésére.

Kövess Minket!



Gamer szótár