Új előzetesen a magyar fejlesztésű RetroSpace!

Új előzetesen a magyar fejlesztésű RetroSpace!

Egyre izgalmasabbnak tűnik ez a RetroSpace!

Habár túlzás lenne azt állítani, hogy valaha is videójáték-nagyhatalom volt kicsiny országunk, azért mindig volt egy-két magyar játék, ami nem csak itthon, de nemzetközi vizeken is szép sikereket tudott elérni. Legutóbbi ilyen talán a Chicken Police, ami magával ragadó stílusával és humorával, izgalmas történetével még talán azokat is a képernyők elé szögezte, akik egyébként nem szeretik a kalandjátékokat.

A The Wild Gentlemen azóta több projekten is dolgozik. Készül többek között a Chicken Police folytatása és ők hegesztik a RetroSpace nevű játékot is, amit túlzás nélkül hívhatnánk System Shock 3-nak is! A RetroSpace egy pixelgrafikájú, de modern és látványos FPS lesz, meghatározó történetszállal és sokszínű, mély és változatos játékmenettel. A fejlesztők olyan programokból merítettek ihletet, mint a Half-Life, a Thief, a System Shock vagy éppen a Bioshock. Habár a Steamen épp FPS Fest van, a RetroSpace még nem képviselteti magát demóval. Helyette kaptunk egy új előzetest, amivel bepillantást nyerhetünk karakterünk, az Aurora 5 egyik gondnokának életébe.

Nem szeretnénk most részletesen belemenni a játék rejtelmeibe, hiszen a néhány hete megjelent PC Guru különszámban a RetroSapce-t is bemutatjuk, ráadásul első kézből, a fejlesztőkkel folytatott beszélgetésünk kapcsán. Hogy hol és mikor szerezhetitek meg magatoknak a 2024-es PC Guru különszámot, az a következő cikkből derül ki.

Kövess Minket!



Gamer szótár