A 20. század egyik legnagyobb szexszimbólumával erősít a Csupasz pisztoly reboot

A 20. század egyik legnagyobb szexszimbólumával erősít a Csupasz pisztoly reboot

Pamela Anderson lesz a főszereplő, Liam Neeson múzsája.

Dolgozzunk fel azt a tényt, hogy a nyolcvanas és a kilencvenes évek, meg úgy en' bloc a valaha készült egyik legjobb vígjátékot, a Csupasz pisztolyt rebootolják. A főszerepre, mint ifjabb Frank Drebin Liam Neesont szerződtették le, de most úgy tűnik már rendezőt is kapott a produkció, és egy újabb nagy névvel bővült a stáblista. Anderson híres Playboy-modell, aki szépségét a Baywatch című sikersorozatnak köszönhetően nemzetközi sztárságra váltotta. A mozikban a Barb Wire-ben debütált, a Dark Horse Comics egyik nagyszabású adaptációjában, amely bombaként robbant be, de a kritikusok jócskán lehúzták. Azonban ez mit sem ért, mivel Pamela a későbbiekben olyan produkciókban is feltűnt, mint a V.I.P. és a Horrorra akadva 3 (Scary Movie 3), illetve számos valóságshow-sorozatban is szerepelt.

Ezeket olvastad már?

A Paramount Pictures még cím nélküli alkotásában feltűnik majd Pamela Anderson is, ráadásul nem is kis szerepet kapott a 20. század egyik legnagyobb szexszimbóluma. Kevés ember volt három évtizeddel ezelőtt, aki ne lett volna odáig a Baywatch című sorozatban nyújtott alakításáért. A bűnügyi paródiát Akiva Schaffer rendezi, méghozzá Dan Gregor, Doug Mand és Schaffer forgatókönyve alapján. A triónak köszönhettük a népszerű és Emmy-díjas Disney+-os filmet, a Chip és Dale: A Csipet Csapatot (Chip 'n Dale: Rescue Rangers), de ezt mindenki döntse el maga, hogy jó előjelnek veszi-e – mi azért továbbra is aggódunk.

Az eredeti film Jerry Zucker, Jim Abrahams és David Zucker mindössze hat epizódot megélt Police Squad! című tévésorozata alapján készült, A középpontjában egy ügyetlen és tanácstalan nyomozó, Frank Drebin állt, akit Leslie Nielsen alakított, de valahogy mégis sikerült megoldania a bűntényt és megmentenie a napot. Később aztán a nagyvászonra vitt verzió már óriási sikert aratott és végül trilógiává bővült. Arról egyelőre semmit nem tudni, hogy a reboot cselekménye mi lesz, annyi azonban kiderült, hogy a Neeson által életre keltett ifjabb Frank Drebin nagy szerelme lesz Pamela Anderson karaktere – aki valószínűleg hajaz majd az eredeti trilógiában megismert Priscilla Presley által játszott Jane Spencerre.

A Paramount 2025. július 18-ra tűzte ki a film bemutatóját.

Kövess Minket!



Gamer szótár