Brutális pénzt termel a Fallout Shelter az Amazon Fallout sorozata óta

Brutális pénzt termel a Fallout Shelter az Amazon Fallout sorozata óta

Vajon mennyi a váltás most a dollár és a kupak között?

Akkora siker az Amazon Prime Videón debütált élőszereplős Fallout-széria első évada, hogy azt még a játékok is megérzik. A rajongók újult erővel és végtelen lelkesedéssel vetették rá magukat kedvenc Fallout-játékukra, a széria összes darabja óriási népszerűségnek örvend Steamen! Még a mobilos Fallout Shelterre is rácuppantak a játékosok. Persze nem arra a verzióra, ami bár létezik, mi európaiak soha nem tapasztalhatjuk majd meg, hanem a jól ismert Fallout Shelterre, amivel a zsebedben is elfér egy egész Vault és annak minden lakója.

A játék ingyenes, de természetesen lehet benne költeni, ha akarsz. Szerencsére pay to winnek nyoma sincs, a Fallout Shelter teljes mértékben élvezhető egyetlen forint elköltése nélkül is. Sokan azonban így is költenek pénzt a játékban, átlagosan napi 20 ezer dollárt termel a Fallout Shelter. Azaz csak termelt, mert az élőszereplős sorozat ezt is megboostolta. Méghozzá nem is akárhogyan, 232%-os növekedést ért el a játék és a sorozat óta már napi több, mint 80 ezer dollárt hoz a Bethesda konyhájára.

Óriási siker tehát a széria, sőt a teljes Fallout franchise is nagy népszerűségnek örvend a premier óta. Nem is kérdés, hogy a Bethesda tervezi a második évadot, ám ennek hivatalos bejelentése egyelőre elmaradt. Bízzunk benne, hogy nem kell már rá sokat várni!

Kövess Minket!



Gamer szótár