Hivatalosan is belovagolt a Kingdom Come: Deliverance 2, íme a részletek

Hivatalosan is belovagolt a Kingdom Come: Deliverance 2, íme a részletek

Nem vesztegette el a Warhorse Studios a lehetőséget, hogy végre volt pénzük mindent elkészíteni, amiről a Kingdom Come: Deliverance első részénél álmodoztak.

Hivatalosan is leleplezte tegnap este a Warhorse Studios a Kingdom Come: Deliverance 2-t. Bár az előzetes egy rövid változata idő előtt kiszivárgott, így is tartogatott meglepetést a bemutatójuk. Aminek már biztosan örülhetünk, hogy a várva várt folytatásra nem sokat kell várni, hiszen még az idei év végéig megjelenik! Ráadásul csak a jelen generációs konzolokra (Playstation 5, Xbox Series S, Xbox Series X) és PC-re adják ki a játékot. Vagyis nem fogta vissza a PS4-Xbox One éra hardvere a fejlesztőket.

A közel negyedórás bemutató során a teljesértékű előzetesen túl rengeteg érdekesség elhangzott. Kiderült, hogy tényleg Henry története folytatódik majd, ezért ismét a 15. századi Bohém Királyságban dúló polgárháború lesz a játszóterünk. A kovács fiából lett lovag tehát ismét a bosszú útjára lép a brutális középkori világban, ehhez pedig hatalmas technikai előrelépés is dukált. A Warhorse kihasználva, hogy most nem kellett egy évtizedig könyörögniük az aprópénzért, bele is adott anyait, apait a Kingdom Come: Deliverance 2-be. Ez már az első, gameplayt is tartalmazó trailerből látható:

A második Kingdom Come-on már jóval nagyobb fejlesztőgárda dolgozott, a büdzsé is jelentősen megnőtt. Így képesek voltak helyretenni mindent, ami az első részben még hiányos, zavaró lehetett. No meg beletenni mindent, amit az elsőbe nem volt lehetőségük. Továbbá a látványt is felturbózták, ami nem fog ártani, hiszen ebben a játékban már kezdetleges lőfegyvereket is kapunk majd a még mindig fenomenálisan festő, belső nézetes közelharcon túl. A játék legszebb része azonban kétségkívül Kuttenberg városa lesz, amivel kapcsolatban azt ígérik a fejlesztők, hogy olyan lesz oda betérni, mint egy időutazás.

Extra játékbeli felvételekért, koncepciós rajzokért, fejlesztői magyarázatokért érdemes még belenézni a bemutatóba is. Ha pedig érdekel a játék, akkor már a kívánságlistádra teheted Steamen.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár