PC-n és PS-en is hatalmas leárazást kapott az idén folytatódó Kingdom Come: Deliverance

PC-n és PS-en is hatalmas leárazást kapott az idén folytatódó Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse most nem kevesebb, mint 80%-ot enged el a Kingdom Come: Deliverance-ból Steamen, valamint 90%-ot a PlayStation Store-ban.

A múlt héten hivatalosan is belovagolt a Kingdom Come: Deliverance 2 trailere. Bár a Warhorse Studios nagysikerű játékának folytatásához készült előzetes egy rövid változata idő előtt kiszivárgott, így is tartogatott meglepetést a bemutatójuk. Egyébként a várva várt második részre nem kell sokat várni, hiszen még az idei év végéig megjelenik a jelen generációs konzolokra és PC-re. De ha érdekel a játék és valamiért még nem játszottál az elsővel, nincs miért aggódnod, ugyanis jelenleg óriási akcióval húzható be a Steamen és a PlayStation Store-ban is.

Ez a nyílt világú szerepjáték közel egy évtizeden át készült, mire sikerült a boltok polcaira tenni. Többek között egy cseh milliárdos segítsége is kellett ehhez, nélküle lehet még a stúdió sem jön létre soha. A nehézségek ellenére végül csak elkészült, a megjelenést követően pedig hatalmas siker lett a 15. századi Bohém Királyságban játszódó történet, melynek középontjában egy Henry nevű kovácsfiú áll, kinek a szüleit Zsigmond király csapatai lemészárolják, ezért bosszút esküszik.

Ezeket olvastad már?

A Warhorse ebből a fantasztikus kalandból most április 25-ig nem kevesebb, mint 80%-ot enged el a Steamen, valamint 90%-ot a PlayStation Store-ban. Előbbi esetben mindössze 5,99 euró a sima, 7,99 a Royal Edition és 12,79 a mindent tartalmazó gyűjtemény. Míg utóbbi platformon az alapváltozatból nem engedtek semmit, cserében a Royal Edition csak 3,99 euró, a DLC-s gyűjtemény pedig 4,99. Vagyis egészen jutányos áron beszerezhető minden Kingdom Come: Deliverance tartalom, ha esetleg néhány évvel ezelőtt nem húztad volna be az Epic Games ingyenes játékaként ezt a címet.

Kövess Minket!



Gamer szótár