A széria egyik sztárja fecsegte ki, hogy mikor láthatjuk az új Gears of Wart

A széria egyik sztárja fecsegte ki, hogy mikor láthatjuk az új Gears of Wart

A Gears 6 az idei Xbox Showcase legjobban várt játéka, és joggal mondhatja ezt el magáról.

A franchise, amelyet egykor azért kritizáltak, mert egymás után dobálták ki a részeket, öt éve nem lépett előre. Ez a várakozási idő pedig egyre jobban lázba hozza a közösséget. Egyelőre semmilyen hivatalos információt nem kaptunk még a 6. epizódról, viszont a Microsoft szokásos júniusi bemutatója előtt a széria egyik prominens szinkronszínésze, Liam McIntyre furcsa kijelentést tett a Twitteren/X-en. JD Fenix hangja szerint a Gears 6-ot valószínűleg júniusban leplezik le.

Nem ez az első alkalom, hogy utalást tesz valaki a Gears 6-ra. A bennfentesek arra tippelnek, hogy ez egy meglehetősen érthető döntés, és a játékot jegyző The Coalition nem vár tovább júniusnál, hogy bemutassa a 6. felvonást. Liam McIntyre eredetileg azután kapott szerepet a sorozatban, hogy a The Coalition átvette a Gears 4-et, attól kezdve pedig ő kelti életre a hangjával JD Fenixet. Ő nem más, mint a Gears eredeti főszereplőjének, Marcus Fenixnek a fia. A legutóbbi részek már egy új generációra fókuszálnak, így JD Fenix központi szerepet kapott az előző két történetben, szóval valószínűleg a folytatásban is főszereplője lesz a sorozatnak, ezért tudhat egyet s mást a projektről.

Ezeket olvastad már?

Azt sem szabad elfelejteni, hogy időközben az Epic Games bejelentette az Unreal Engine 5.4-et. Mivel a The Coalition szorosan együttműködött eddig is ezzel a stúdióval, és a Gears 6 állítólag az Unreal Engine 5-re épül, előfordulhat, hogy frissítik a játékot, és csak ezt követően mutatják be, méghozzá a nyáron. A hivatalos közlemény szerint ez az update megkönnyíti a 60 FPS elérését konzolokon, kiküszöböli a hírhedt shader-optimalizációs akadozásokat, és továbbfejlesztet technológiát kínál.

Más jelentések a Gears 6-ról azt sugallják, hogy a játék az Xbox egyik úttörő címe lesz. Várhatóan elkápráztatja majd a játékosokat a lenyűgöző látvány és zökkenőmentes 60 FPS-es élményt, visszaállítva a sorozatot a régi hírnevét.

Kövess Minket!



Gamer szótár