Imádjuk a Trónok harca Disney rajzfilm változatát

Imádjuk a Trónok harca Disney rajzfilm változatát

Egyik kép jobb, mint a másik.

A Trónok harca George R. R. Martin kobakjából pattant ki, és már a fantasy regény milliókat megnyert magának, aztán amikor bejelentették, hogy jön az élőszereplős sorozat, még többen lázba jöttek. A nyolcadik évad végére azonban elfogyott a széria, és sokan elpártoltak tőle, de úgy tűnik a Trónok harcában még van kraft, hiszen a Sárkányok háza (House of the Dragon) ismét elnyerte a nézők tetszését, hiszen jön majd az évad belőle. Emellett az is kiderült, hogy további spinoffokat is terveznek még Hollywoodban. Egy dolog azonban hiányzik a repertoárból, ugyanis animációs formában még egyik történetet sem vitték képernyőre.

Ezeket olvastad már?

A mesterséges intelligencia elképesztő iramú fejlődése azonban lassan mindent lehetővé tesz, hiszen ma már azt is tesztelik, hogy vajon a videójátokban látott NPC-kel (számítógép által vezérelt karakterek) hamarosan valós időben is beszélgethetünk már, de azt is elképzelte már az AI, hogy miként festenének hús vér emberként egyes rajzfilmfigurák.

Most pedig rávették arra is, hogy elkészítse Disney karakterek formájában a Trónok harca sorozatban megismert személyeket. A legtöbb ismert és fontosabb szereplőkről készült egy ilyen változat, és azt kell mondjuk, hogy káprázatosan jól festenek. Lehet, hogy totál laikus vagyok, de én például meg nem tudnám mondani, hogy ezek nem egy hivatalos projektből származó képek, és végigbogarászva a fotókat, már odáig jutottam, hogy szívesen megnéznék egy ilyen animációs filmet vagy sorozatot. Ami miatt biztosan nem valósul ez meg, hogy a Disney erőszakot és szexualitást biztosan nem csempészne bele, enélkül pedig semmit nem érne egy Trónok harca rajzfilm.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre:


Tyrion Lannister rajzfilmfiguraként

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár