A kelet-európai maffia és az Egyesült Államok – A GTA IV-re emlékszünk

A kelet-európai maffia és az Egyesült Államok – A GTA IV-re emlékszünk

A GTA IV a mai napig egyedi darabja a szériának, olyannyira, hogy sokak szerint ez a valaha készült egyik legjobb, legmélyebb és legsötétebb GTA-játék.

2007 és 2008 izzasztó éve volt a PC-s játékosoknak. Először a Crysis erőltette meg a gépeinket vagy késztette sokunkat egy alapos gépfrissítésre, majd a GTA IV követte el ugyanezt. Emlékszem anno, általános iskola 7. osztálya körül jártam, amikor berobbant a GTA IV. Persze kezdetben csak konzolra, néhány hónap múlva pedig PC-re is. A csapból is az a játék folyt, tök mindegy ki milyen stílust kedvelt, mindenki a GTA IV-et pörgette. Épp tegnap volt 16 éve annak, hogy Niko Bellic története kezdetét vette, eredetileg ugyanis 2008. április 29-.én jelent meg a GTA IV, akkor még csak PS3-ra és Xbox 360-ra.

Ennek apropóján, PC Gurus munkatársainkkal felemlegettük a játékot, újra Liberty City utcái felé vettük az irányt és videóban meséltük el, hogy mitől is volt anno annyira remek és mitől kimagasló még mai is a GTA IV!

Kíváncsian várjuk, hogy az eddigi legendás részek után vajon mit tud majd a GTA 6. Az első előzetes mindenkit levett a lábáról az kétségtelen, ahogy az is, hogy a rajongók állította elvárásokat az egeket verdesik. Vékony jégen táncol a Rockstar, a GTA sorozattól ugyanis mindenki óriási innovációkat vár, csak aztán nehogy csalódnunk kelljen majd.

Ezt láttad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár