Érdeklődés hiányában a vadászidény elmarad, tovább késik a Kraven mozifilm

Érdeklődés hiányában a vadászidény elmarad, tovább késik a Kraven mozifilm

A Sony szerint jobb lesz, ha az ünnepek előtt nézzük meg az R-besorolású filmet.

A Sony nagy fába vágta a fejszéjét, mikor úgy döntött jó ötlet lenne felépíteni egy Pókember gonoszaiból álló filmes univerzumot, de a hálószövő nélkül. A Venom első része még szódával elment, de ami utána történt azt jobb elfelejteni. A Morbius azóta is erős mémforrásként szolgál, ha éppenséggel nem okoz valakinek rémálmokat. Ezzel persze még nincs vége a dolognak, hiszen már elkészült a következő alkotás is, de egyelőre kitudja mikor mutatják be a Kraven, a vadászt. A sztrájk miatt eleve nem haladtak jól a munkálatok, ezért áttették augusztus 30-ára a premiert, de most úgy tűnik ez sem jó, mert egy hivatalos közleményben tudatta a Sony, hogy csak december 13-án debütál a mozikban az orosz vadász.

Ezeket olvastad már?

A Deadline értesülései szerint Kraven valójában a következő Karate Kölyök-film által megüresedett helyet foglalhatja el. A franchise hatodik filmjének főszereplői Ralph Macchio és Jackie Chan lesznek, de úgy tűnik még erre is jó sokat kell várnunk, és idén már biztosan nem ülhetünk be rá, mert az új megjelenési dátuma 2025. május 30-án lesz. Ez jól is elsülhet, tekintve, hogy a Netflixes Cobra Kai utolsó évada után jön, valamint rengeteg gyereknek már megkezdődhet akkor a nyáriszünet.

Eközben Kraven idén karácsony előtt egy R-besorolású akciófilmmel jelentkezik. A címszereplőt Aaron Taylor-Johnson alakítja, aki tavaly nyíltan kijelentette, hogy nagyon komoly erőpróbát jelentett számára felkészülni a szerepre. Nem áll távol tőle ez a műfaj egyébként, hiszen korábban felbukkant már a Kick-Ass és a Bosszúállók: Az Ultron kora című filmekben is.

Emellett Taylor-Johnsonról azt pletykálják, hogy ő lesz a következő James Bond, bár egyelőre semmi hivatalosat nem jelentettek be még a 007-es szereposztásról.

Kövess Minket!



Gamer szótár