Superman ismét kívül hordja az ikonikus alsógatyáját

Superman ismét kívül hordja az ikonikus alsógatyáját

Először láthatjuk David Corenswetet a Superman: Örökség címszereplőjének ikonikus öltözetében.

A DCEU már halott, a Warner pedig James Gunnra bízta, hogy kezdjen valamit a képregényeik filmes adaptációival. A 2022 végén kinevezett rendező – Peter Safrannal karöltve – tíz projektet jelentett be annak idején, amelyek együttesen az Istenek és Szörnyetegek nevű első felvonását adják majd a DCU-nak. Mindez pedig Gunn Superman: Örökség nevű filmjével rajtol el a jövő nyáron – a forgatás már elkezdődött.

A főszerepet ezúttal Henry Cavill helyett David Corenswet fogja játszani. Bár egy ideig szó volt róla, hogy Cavill megtarthatja a leghíresebb filmes szerepét, Gunn végül úgy döntött, hogy inkább egy fiatalabb Clark Kentet/Kal-Elt szeretne a mozivászonra vinni. Tegnap pedig meg is villantotta a rendező, hogyan fest majd a legendás képregénykarakter a várva várt Superman-filmjében. A legendás hős ruhájának leginkább szembeötlő része – az érdekes anyaghasználaton túl – kétség kívül a kívül hordott piros alsónadrágja lett:

Forrás: Instagram/James Gunn

Ezeket olvastad már?

Cavill DCEU-s szereplései során Zack Snyderék elhagyták Superman hacukájának ezt az ikonikus, mégis nevetségesnek bélyegzett darabját. Gunn azonban szeretne képregényhűbb ábrázolásokat a saját DC univerzumában, ezzel is jelezve a rajongók felé, hogy tiszteli őket és az alapanyagot. Remélhetőleg ez a közösségi médiás posztokon túl a filmekből, sorozatokból is visszaköszön majd. Hiszen nagyon úgy fest, hogy Gunn és Safran az utolsó remény arra, hogy értékelhető adaptációkat kapjunk mindenki kedvenc szuperhőseinek történeteiből.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN