Egyetlen hónap és láthatjuk az Assassin's Creed színes bőrű szamuráját

Egyetlen hónap és láthatjuk az Assassin's Creed színes bőrű szamuráját

Ahogy arra számítani lehetett, pár héten belül már bele is tekinthetünk a játékba.

Ahogy szép lassan telnek a hónapok, egyre több minden derül ki az Assassin's Creed franchise legújabb, idén érkező részéről, mely minden bizonnyal az 1500 éves japánjába repít bennünket. Mostanra valószínűvé vált, hogy az eddig Red néven emlegetett cím, valószínűleg véglegesen az Assassin's Creed Shadows nevet fogja viselni, ami arról árulkodik, hogy itt valóban a lopakodásé lesz a főszerep. Az Ubisoft eddig mindössze annyit erősített meg, hogy a játékosok egy férfi és egy női karaktert is egyaránt használnak majd – Yasuke a szamuráj és Naoe a bérgyilkos –, azonban minden más a fantáziánkra és a szivárogtatásokra van bízva. Nem csoda tehát, hogy úgy hiányzik nekünk az első előzetes, vagy egy kis gameplay, mint egy falat kenyér. Örömmel jelenthetem be, hogy kiderült, mikor is tekinthetjük meg az első videót, amiben a játékmenet lesz látható.

Június 10-én kerül megrendezésre az Ubisoft Forward, és sejteni lehetett, hogy akkor fogják leleplezni az új Assassin's Creedet, hiszen ennél nem lesz rá jobb alkalmuk. Ez azóta beigazolódott, és immáron hivatalos, hogy ezen a csodás hétfői napon lesz megtekinthető az első gameplay. Reméljük, hogy beteljesíti hozzá fűzött reményeinket, és akkor ismételten izgalomban tölthetünk el pár hónapot a megjelenéséig, ami ősszel lesz esedékes.

Eközben az Ubisoft már a követő részeken dolgozik, főként a 2026-ban várható Assassin's Creed Hexe elkészítésén, ami a széria legsötétebb epizódja lehet.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések