Az Assassin's Creed Hexe lehet a széria legsötétebb epizódja

Az Assassin's Creed Hexe lehet a széria legsötétebb epizódja

Kiderült, hogy mikor és mit nyút majd az Assassin's Creed Red után következő, egyelőre Hexe kódnéven futó epizód.

Rengeteg Assassin's Creed-projektet jelentett be 2022-ben az Ubisoft, amikor a széria 15. születésnapját ünnepelte a kiadó. Ezek közül azonban a legtöbbet még mindig hétpecsétes titokként őrzik, címeik helyett csak a kódneveiket ismerjük. Az idén érkező Assassin's Creed Redről nyilván többet tudunk már, mint a többiről, mert ahogyan közeledik a megjelenés napja, úgy egyre több embernek a szája jár el róla.

Cserében egészen a mai napig kellett várni rá, hogy végre kiderüljön, egyáltalán mi is az az Assassin's Creed Infinity. Pedig az egyébként a Reddel együtt jön majd ki. De legalább az Insider Gaming az új információk között az Assassin's Creed Hexéről is elárult egyet s mást. Szóval végre azzal kapcsolatban sem a teljes sötétségben tapogatózunk.

Ezeket olvastad már?

De kezdjük azzal, hogy mi az, amit a Hexe kapcsán eddig tudtunk. Még tavaly nyáron egy álláshirdetésben szúrtuk ki, hogy az Ubisoft Montreal szerint a játékban a boszorkányság és a sötét mágia kerül előtérbe. Németül beszélő olvasóink valószínűleg már a Hexe szóból kitalálták, hogy valami ilyesmiről szólhat a játék, hiszen ez szó szerint boszorkányt jelent. Azonban a tudomány itt nagyjából meg is állt, mert azóta semmi új nem jött erről a címről.

Legalábbis mostanáig. Az Insider Gaming ugyanis úgy tudja, hogy ez a boszorkányos kaland 2026-ban láthat napvilágot, valamint ez lehet „a valaha volt legsötétebb Assassin's Creed-játék”. A Hexe főszereplője egy nő lesz, akit jelenleg Elsa néven emlegetnek a fejlesztők. Az Assassin's Creed Redhez hasonlóan ez is az Infinity nevű játék mint szolgáltatással szimbiózisban fog létezni. Tehát várhatóan a megjelenése előtti és utáni időszakban ehhez kapcsolódó Projecteket, azaz mini battle passokat fogunk kapni hozzá. Feltéve, hogy az Infinity megéri 2026-ot.

Kövess Minket!



Gamer szótár