18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS2 Masters 2024: A tavalyi ezüst érem után idén a bajnoki címre tör a Spirit Gaming?

TippmixPro CS2 Masters 2024: A tavalyi ezüst érem után idén a bajnoki címre tör a Spirit Gaming?

Mit szóltok az A csoporthoz? Melyik csapat lesz szerintetek a legerősebb?

Hármat kell aludni és a Mikulás helyett jön a 2024-es tavaszi TippmixPro CS2 Masters. Persze a teljes tavaszi szezon már elkezdődött néhány hete, már túl vagyunk a selejtezőkön (innen is pacsi, az utóbbi évek után végre szép számmal jelentkezett csapatoknak) és már egy média napot is letoltunk a versenyre bejutott csapatokkal. Nincs más hátra, kezdődhet a csoportkör!

Összesen nyolc csapat, 40 játékos vág neki a csoportkörnek, ami két darab, egyenként négy fős csoporttal fut majd. A csoportkör idén sincs túlnyújtva, nem kell hetekig készenlétben állnia a csapatoknak, elég egy hétvégén odatenniük magukat és máris bejuthatnak a rájátszásba. Minden csoportból 2-2 alakulat jut majd tovább, így a május 25-én és 26-án tartandó rájátszás során 4 brigád küzd majd a 2 millió forintos összdíjazás szeleteiért és az esélyért, hogy ahogy tavaly a PERA, úgy idén ők is bejussanak az ESL Pro League következő szezonjába.

Az A csoport csapatai és felállásaik:

Spirit Gaming bullpeek positive vibeS HeatWave eSport
Memeske yERKA tömli Boci
Shiftzzz HypeHaistos szpeeM GaBeN1T0
Aaron besi gejmzilla martinez
msN Troll2k Zhoxk mach1ra
playN Rajmex_x g4box rockets
kory (csere) Fider (csere) chabS (csere) bojlee (csere)

A legnagyobb esélyekkel talán a Spirit Gaming indul. Ők tavaly második helyet értek el a PERA mögött, igaz akkor még teljesen más volt a felállásuk. Idén mintha egy sokkal erősebb lu-val tértek volna vissza, akik nem csak az A csoport élére akarnak törni, de rögtön a bajnoki címet veszik majd célba. A gond csak az, hogy ehhez elsőként a positive vibeSnak, a HeatWave-nek és a bullpeeknek is. Gejmzilláék mellett egyértelműen ott lesz a sok éves tapasztalat, bár, főleg, hogy a CS2 még mindig egy friss játék, lehet, hogy a HeatWave és a bullpeek fiatalos lendülete ezúttal a tapasztalat és a veteránok fölé kerekedik majd.

Tartsatok velünk a hétvégén, szombaton és vasárnap is 17:30-as streamkezdéssel várunk titeket a twitch.tv/esport1tv csatornán. Mindkét nap két meccset láthatunk majd, 18 és 21 órától.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések