15 ezer forintos játékot ad ingyen most az Epic Games Store

15 ezer forintos játékot ad ingyen most az Epic Games Store

Nem tudjuk mi lelte az Epic Games Store-t, de az utóbbi hetek mondhatni unalmas felhozatala után őrült nagyot dobbantottak az új ingyenes játékkal.

Izgatottan vártuk múlthét csütörtökön, hogy egyrészt bezsákolhassuk egyetlen forint elköltése nélkül a magyar fejlesztésű Circus Electrique-et az Epic Games Store-ban, másrészt azt, hogy megtudjuk mi lesz a jövő heti ajándék. Utóbbit viszont nem leplezték le, meglepetés játékot ígértek nekünk és végül meg is kaptuk. Az egy hét várakozás pedig abszolút megérte, hiszen a meglepetéscsomag egy igazai nagyágyút rejtett magában, a 2014-es ÉV játéka díjas Dragon Age: Inquisitiont.

Ezeket olvastad már?

Anno az első Dragon Age egy klasszikus, izometrikus nézetű RPG volt, ami óriási sikernek örvendett a rajongók és a szakma köreiben is. A második rész aztán váratlanul próbált újítani a formulán és egyfajta TPS akció-szerepjátékként folytatni a szériát. Sajnos felemás sikerekkel vette a játék az akadályokat, de utólag nem is baj, hiszen a Dragon Age 2 jelentette sikertelenség is kellett az Inquisition sikeréhez. A harmadik Dragon Age-játék ugyanis mindenkit levett a lábáról és sikeresen tudta megújítani azt a receptet, amibe a második résznek beletört a bicskája. 2014-ben a Dragon Age: Inquisitiont választották az Év játékának, abszolút megérdemelt módon. Látványa a mai napig megállja a helyét, játékmechanikái mai is izgalmasak, egyszerűen ez a játék még ma is tökéletes.

Most pedig teljesen ingyen szerezhetjük meg a játékot, hála az Epic Games Store-nak. Sőt, rögtön a Game of the Year kiadást kapjuk meg, ami extra skineket, lootokat és három nagy DLC-t is magában foglal. A játékmegszerzéséért nem kell mást tennetek, mint felkeresni adatlapját az EGS-en és egyetlen forint elköltése nélkül a gyűjteményetekhez adni.

Jó játékot!

Kövess Minket!



Gamer szótár