Már készül a következő Horizon-játék, de nem olyan lesz, mint gondolnád

Már készül a következő Horizon-játék, de nem olyan lesz, mint gondolnád

Lényegében egy Horizon Forbidden Westet kaphatunk, csak egy érdekes, kockás csavarral.

A múlt héten tudatta a nagyvilággal Kurakasis, hogy a Sony és a Lego egy jól ismert IP-n dolgozik együtt, ennek eredményét pedig hamarosan be is jelentik. Most azonban az Insider Gamingnek hála kiderült, hogy nem holmi Lego-figurákat gyártanak majd merchandise gyanánt, hanem bizony egy játék készül. És nem is akármilyen játék, hanem a rendkívül népszerű Horizon-széria következő része lesz ez a projekt!

A LEGO Horizon Adventurest Tom Henderson forrásai szerint úgy kell elképzelni, hogy a „Horizon Forbidden West lesz csak Legóval”. Hogy ez mit jelent pontosan, remek kérdés. Főleg, hogy állítólag „realisztikus grafikája lesz”, ami nem éppen az első jelző, amikor egy Lego-játékra gondolunk. Szerencsére már nem kell túl sokat várni rá, hogy válaszokat kapjunk, mert a május végére pletykált PlayStation Showcase-en már bemutathatják az első előzetesét.

Ezeket olvastad már?

Henderson sajnos semmit sem tudott kideríteni a LEGO Horizon Adventures előzetesének tartalmáról, tehát ezúttal kénytelenek leszünk megvárni azt. De elvileg semmi akadálya nincs annak, hogy ez ott lehessen a következő playstationös prezentáción, mert a leleplező videót magát már áprilisban összerakták hozzá az újságíró szerint.

A LEGO egyébként több érdekes projekten dolgozott az elmúlt időszakban a videójáték-iparon belül. Mind a LEGO 2K Drive, mind a LEGO Fortnite hatalmas siker volt, most pedig a Horizon Adventures mellett készülőben van a LEGO 2K GOOOAL! is, azaz egy focis játék Lego-figurákkal.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN