Rántsd össze a bandát, mert ingyenes 4 napig az egyik legdurvább FPS

Rántsd össze a bandát, mert ingyenes 4 napig az egyik legdurvább FPS

Képesek lesztek ellenállni a Zedek könyörtelen támadásainak vagy elveszítitek az összes pénzeteket?

Jön a hosszúhétvége, ezért érdemes szétnézni a nagyvilágban, hogy mivel érdemes eltölteni az időt. A jó hírünk az, hogy a Steam váratlan ajánlata remek lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretik az FPS-t, a vérfagyasztó ellenfeleket, és a féktelen darálást. A platform új promóciójának részeként, amelynek keretében korlátozott ideig ingyenesen játszhatsz bizonyos játékokkal, most elérhetővé tették a Killing Floor 2-t. Kipróbálhatod ezt a címet anélkül, hogy külön pénzt költenél rá.

Ezeket olvastad már?

Killing Floor 2 ingyenes Steam-hétvége – május 16-20.

Ebben a kooperatív, mutánsokkal tarkított játékban más játékosokkal összefogva kell szembeszállnod a Zeds néven ismert halálos teremtmények hullámaival. A siker a csapatmunkán múlik, ezért a legjobb, ha a legjobb barátaidat hívod meg a küldetésre, és együtt veselkedtek neki a nem hétköznapi feladatnak. Fegyverek széles választékából is meríthettek, de ahány modern gyilkolóeszköz feltűnik a palettán, legalább annyi történelmi puskára is rálelhetsz.

Ha ki akarod próbálni, akkor nincs más teendőd, mint rákattintani a játék Steam oldalára, és már el is indíthatod a Killing Floor 2 próbaverzióját. Emellett persze ne felejtsd el, mindenképpen hívd meg a haverjaidat is a zombihentelésre.

A próbaidőszak lejárta után a játék folytatásához meg kell vásárolnod a saját példányodat. Szerencsére ez sem okoz majd fejfájást, hiszen 95%-os kedvezménnyel már a tiéd is lehet.

Kövess Minket!



Gamer szótár