Csak 100 mod kellett hozzá, hogy Star Warst varázsoljanak a Starfieldből

Csak 100 mod kellett hozzá, hogy Star Warst varázsoljanak a Starfieldből

Akár ilyen is lehetett volna az EA Mandalóri-játéka, ha nem kaszálják el.

Végre befutott a Starfield legújabb frissítése, amitől a Bethesda és a játékosok is azt remélik, hogy végre jó lesz az űrbéli Skyrim. De ha valamiért még így sincs ínyedre a játék, akkor sem kell aggódni, mert DeityVengy segít izgalmassá tenni a végtelen és kies űrt. És a legjobb, hogy ehhez semmi másra nem lesz szűkséged, mint letölteni több mint 100 modot (LINK) – hogy erre miért nem gondolt Todd Howard?

Amennyiben úgy döntesz, hogy a Starfieldnek csak az első fele tetszik, a mező szót viszont háborúra cserélnéd a címben, akkor rögtön kapsz is egy Star Wars-játékot, amihez foghatót még sohasem láthattunk. Az Electronic Arts Mandalorian-játéka állhatott volna a legközelebb ehhez az élményhéz, és arról is csak egy listányi funkciót láthattunk, mielőtt elkaszálták volna. Szóval a szétmodolt Starfieldre nyugodtan tekinthetünk úgy is, mint a sírból visszahozott, definitív Din Djarin-kalandra:

A modder rengeteg dolgot megváltoztatott a Starfieldben, hogy a fenti élményt érje el. Mint látható, nem csak a főszereplő kapott most egy mandalóri-skint, hanem még az NPC-khez is hozzányúlt DeityVengy. Ezért találkozunk majd a Starfieldben többek között AT-ST ellenfelekkel, R2-D2-val, mindenféle Star Wars-univerzumból származó idegen lényekkel, a Birodalom és a Lázadás alakjaival, sőt, más fejvadászokkal is. Persze nem egy Bethesda-játékról és modról beszélnénk, ha azt mondhatnánk, hogy máris kész az egész. A modpacket összeállító youtuber ugyanis folyamatosan add hozzá újdonságokat a csomagjához, és az ígérete szerint a Creation Kittel még lehet tovább bővül a Starfield Wars a jövőben.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár